Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Barberskum mod røde knopper, indgroede hår og skægpest

Undgå røde knopper og indgroede hår ved barbering

Af Camilla Johnsen
Røde knopper, indgroede hår, skægpest…. Vi har fået vidundermidlet, der kan komme alt dette til livs! Læs med her!

Det kommer til at blive lidt personligt… Måske også mere personligt end nogle kunne ønske sig. Ikke desto mindre er jeg ret sikker på, at mange vil sætte pris på at jeg deler en løsning på et problem mange har. Det skal dreje sig om røde knopper og indgroede hår ved barbering og voksning osv. For åh hvor er det bare træls! Derfor har vi netop fået ShaveSafe på lager, på opfordring af flere af de ansatte her hos Luxplus, som kender produktet. 


Hvad er ShaveSafe?

ShaveSafe er en barberskum, der renser huden, så man undgår kløe, knopper og indgroede hår. Shavesafe indeholder blandt andet cocamidopropylamine oxide og klorhexidin. Cocamidopropylamine oxide er et antibakteriel stof, som sørger for, at huden bliver renset, hvorfor man undgår irritation og hævelse, som er primær årsag til knopper, skægpest og indgroede hår. Klorhexidin, som de de fleste kender til at rense sår osv. med, renser både huden og skraberen ved barbering. Hygiejnen er altså i orden når man benytter ShaveSafe, og det er virkelig alfa og omega for et pænt resultat!

ShaveSafe kan bruges på hele kroppen, og er velegnet til både mænd og kvinder. Derudover kan den bruges ved både barbering, voksning og permanent hårfjerning efter og mellem behandlingerne, for at undgå irritation og indgroede hår. 

Og noget jeg sætter ekstra pris på ved denne barberskum er, at den er fri for parfume, parabener og farvestoffer…. Det kan vi lide!Virker ShaveSafe?

Det korte svar er: JA - PRØV DEN!

Jeg kan allerede se en forskel efter at have benyttet ShaveSafe to gange, yes TO gange kun! Shabenaa som har produceret ShaveSafe skriver dog på deres hjemmeside, at man først kan forvente at se et resultat efter 3-4 uger, og at man i starten skal barbere sig hver 2.-3. dag. Hvis man døjer med knopper eller indgroede hår i forbindelse med voksning, bør man i starten vaske sig med ShaveSafe minimum hver 2.-3. dag. ShaveSafe virker forebyggende, og fjerner altså ikke allerede indgroede hår, hvorfor disse bør blive fjernet inden brug af Shavesafe. 

Derudover synes jeg det er værd at nævne konsistensen. Jeg kan nemlig rigtig godt lide, at den føles mere som en sæbe end en barberskum, som er meget tung i konsistensen. Den her er meget let, luftig og bare generelt rigtig lækker. 

Vi har både ShaveSafe til normal hud på 100 ml, ShaveSafe til normal hud 200 ml, og ShaveSafe til sensitiv hud på 100 mlDen er god nok