Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
kinesisk hudpleje

Undgå tør hud med K-Beauty - Koreansk hudpleje

Af Luxplus
Vi kender det alle sammen. Vinteren kommer, og det betyder, at huden begynder at tørre ud! Men fortvivl ej, kinesisk hudpleje har din ryg!

Vi kender det alle sammen... Vinteren kommer, og det betyder for de fleste, at huden begynder at tørre ud! Heldigvis kan jeg give dig et hurtigt og nemt svar, der kan løse langt de fleste af inde hudproblemer: Koreansk hudpleje. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så er det ved at være tid!

På Luxplus findes der et bredt udvalg af lækre skønhedsprodukter, og heriblandt K-Beauty produkter. Du finder bla. mærket Pilaten. Pilaten er et koreansk brand, der laver billige og effektive hudplejeprodukter til huden. Nogle genopbygger, andre fjerner hudorme og nogle helt andre gennemfugter!


Læbemaske

Pilaten collagen maske (se billedet foroven), er en jelly maske der virkelig fugter dine læber! Læbemasken føles lidt slimet, lige når du tager den ud af pakken – og jeg var faktisk i tvivl om hvad jeg skulle? Dog synes jeg det mest logiske var, at lægge masken på læberne og det var sørme rigtigt! Læbemasken er designet specielt til at hindre afskalning af huden på læberne, fjerne læbelinjer, opfriske tørre læber, reducere fine linjer omkring læberne og ikke mindst tilføje glans. 

Sådan gør du: 

1. Påfør masken på læberne

2. Når masken først er påført, skal den helst have lov til at sidde på i mindst 15 minutter og helst 30 minutter. 

3. Masken absorberer sig selv, så det er ikke nødvendigt at rense eller skylle læberne efterfølgende. 

4. Resten af masken skal bare smides ud. 

For at få det optimale ud, af den fantastiske maske, så bør du bruge én maske om ugen. 

Ansigtsmaske 

Pilaten collagen fugtgivende ansigtsmaske, er endnu et musthave til tør hud! Som I nok kan regne ud, så er fordelene ved denne ansigtsmaske meget det samme som læbemasken. Collagen udglatter huden, og masken giver et fantastisk fugt. Min hud tørster efter fugt, så det her er helt klart en af mine favoritter! Jeg kan se forskel omkring min mund, pande og de fine linjer omkring øjnene. Når man først tager den på, kan den føles slimet og jeg synes faktisk ikke rigtig det virkede som noget, jeg personligt havde lyst til at putte i hovedet. Dog var det til min store overraskelse, faktisk helt vildt rart! Masken er kølende for huden, hvilket giver ro til sensitiv og irriteret hud (hvilket jeg lider af). Det mindsker rødmen i huden, og den er faktisk sindssygt behagelig. Man ligner noget der er løgn, men hvad gør man ikke for afbalanceret og velplejet hud? 

Der er én maske pr. pakke, og det anbefales at den sidder på mindst 15 minutter og helst i 30 minutter. Det er en god anledning, til at slappe lidt af i en hektisk hver dag. For alle kan da hive 30 minutter ud, én gang om ugen – for at forkæle sig selv lidt?!  På med masken! 

Black head ansigtsmaske

Det sidste produkt jeg gerne vil fremhæve fra Pilaten er en octobus black head ansigtsmaske. Som navnet indikerer er den altså til for, at fjerne hudorme – mere specifikt i T-zonen. Da jeg åbnede pakken, kunne jeg ikke rigtig lure hvordan den egentlig skulle anvendes. Det føles som om, der sidder et lille stykke plastik på overfladen, der skal tages af.. men det skal det ikke! 

Sådan anvendes den: 

  • Pak masken ud
  • Gør din T-zone forholdsvis våd
  • Påfør masken i T-zonen 
  • Lad den sidde i 20 minutter
  • Pil den herefter af, som enhver anden black mask

Jeg kan godt afsløre med det samme, at det ikke er nogen rar følelse at hive masken af! Men resultatet.. Jeg var faktisk overrasket over, hvor klam min maske var – der sad virkelig mange urenheder især i min pande (overraskende nok?). Den tog virkelig meget, og jeg kunne se på min næse, at urenhederne var blevet fjernet. Ikke dem alle sammen, men en stor del af det var altså! 

Efter jeg havde brugt masken, forkælede jeg mit ansigt med en serum og herefter en fugtgivende ansigtscreme. 

Overordnet set er jeg faktisk virkelig overrasket over, hvor gode disse produkter er. Især i forhold til prisen! Det er budgetvenligt, og det er virkelig noget der rykker! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg har brugt produkter fra Pilaten. Det er lige noget for en som mig, der stadig lever på SU!

Den er god nok