Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

PILATEN

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

PILATEN

Pilaten

Pilaten er et koreansk brand, og mærket du skal ty til, hvis du ønsker at komme hudorme til livs en gang for alle. Pilaten laver nemlig de populære black masks, hvis primære formål er, at få hudorme ud af huden nemt og hurtigt, og sørge for, at du bliver fri for tilstoppede porer. Black masks bør være en del af enhver kvinde og mands skønhedsrutine, og gerne et par gange om ugen.

Black mask peel off maske fra Pilaten

Black masken fra Pilaten er en peel off maske, altså en maske du skal lade sidde i 15-20 minutter, indtil den er tør, og derefter hive den af huden nedefra og op. Grunden til at den trækkes af, er naturligvis fordi man på den måde får trukket hudormene ud af huden. Lige når du trækker masken af, kan din hud være rød, det gør dog hurtigt over.

Black masken fra Pilaten fjerner dog ikke kun hudorme, men også snavs og urenheder i huden. Ansigtsmasken renser i dybden, og giver dig dermed mulighed for efterfølgende at give din hud den bedste pleje i form af en super lækker serum og ansigtscreme, som virkelig trænger ned og gør en forskel, når du har brugt black masken inden.

Ved jævnligt brug af black mask fra Pilaten, bliver din hud mere jævn, og du får en sund og lækker hud med ekstra glød.

Billig black mask fra Pilaten

Her på siden finder du vores udvalg af de lækre, effektive og ikke mindst billige black masks fra Pilaten. Vi har både en black mask på tube, hvor der er til mange gange i, eller du kan vælge at købe til en gang, hvilket er perfekt hvis du lige vil teste den. Dog er vi ret sikre på, at du bliver så glad for resultatet at du hurtigt får købt tuben.

Det er nemt og det er effektivt, så sig farvel til hudorme, og køb en black mask fra Pilaten!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus