Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Nioxin mod hårtab eller tyndt hår

Tyndt hår og hårtab? Prøv Nioxin

Af Luxplus
Lider du af hårtab eller har du tyndt hår fra naturens side? Se guiden til Nioxin produkternes systemer og find det hårprodukt der kan hjælpe dit hår.

Hjælp jeg taber håret!

Langt de fleste oplever på et eller andet tidspunkt i livet problemer med tyndt hår og hårtab. Hårtab kan forekomme ved stress, sygdom, graviditet, hormonelle forandringer, eller blot med alderen, men mange er også bare født med tyndt hår fra naturens side.

Men selv om hårtab er et så udbredt problem, er det desværre stadig et enormt tabu og et meget følsomt problem som særligt kan ramme selvtilliden. Folk som pludselig oplever at håret bliver markant tyndere eller rammes af hårtab, kan komme til at føle at alles øjne pludselig rettes mod deres hår, og det kan komme til at fylde alt for meget i deres selvbevidsthed.
Mange tror også at hårtab kun er noget der rammer mænd, men faktisk er der masser af kvinder der oplever begyndende hårtab og som har utrolig tyndt hår.

Og det er selvfølgelig synd. Især fordi disse kvinder måske tror at de er de eneste i verden med dette ”mande-problem”, men også fordi hårtab eller tyndt hår i mange tilfælde sagtens kan afhjælpes.

Behandling mod hårtab

Ofte skyldes hårtab og pludseligt tyndt hår at der er opstået en form for ubalance i din hovedbund. Måske er hårsækkene gået i dvale, eller hovedbunden er blevet generet så der dannes færre og færre hårstrå og de der dannes er mere tynde og fine end normalt.

I de tilfælde hvor hårtabet skyldes en sådan ubalance, findes der heldigvis også en behandling. Og selvom problemet er irriterende, så er den gode nyhed jo heldigvis at det kan løses.
Det samme gælder de som fra naturens side har et tyndt hår som vokser meget langsomt. Her kan håret også sagtens boostes til at blive sundere, stærkere og mere modstandsdygtigt.
Med det rigtige produkt mod hårtab kan du få renset din hovedbund, styrke hårets struktur og få et sundt og tykt hår.

Kender du Nioxin? Behandling mod tyndt hår og hårtab

Nioxin har siden 1987 skabt hårpleje serier som gør en kæmpe forskel for de mange tusinder af mennesker som lider af hårtab eller tyndt hår. Nioxin blev oprindeligt grundlagt af kvinden Eva Graham som selv havde fået tyndt hår efter at have født sit barn. Hun begyndte at undersøge nye metoder til at påvirke håret til at blive stærkt og sundt igen, og fandt hurtigt ud af at en af de vigtigste faktorer ved hårtab skyldes en usund hovedbund. At din hovedbund er sund og i balance er alfa omega for at dit hår også vokser og trives.

Kort sagt kan man beskrive hovedbunden som den ”mark” hvorpå håret skal vokse. Hvis markens miljø er usundt og udpint, kan der heller ikke vokse noget på den. Derfor skal marken/hovedbunden først hjælpes, renses og plejes – så kommer det sunde hår helt af sig selv!

Nioxin har derfor fokuseret på at skabe produkter som kan genoprette balancen i hovedbunden, og de kendte Nioxin 3-trin systemer kommer med 3 produkter som skal anvendes sammen for at få det bedste og hurtigste resultat: 

Nioxin Cleanser:

En shampoo som dybderenser hovedbunden for talg, forurening og fedtsyrer. Shampooen fjerner kort sagt alle de faktorer som tilstopper hovedbunden og forhindrer hårsækkene i at trives og vokse, og rengør håret så det ser tykkere ud. 

Nioxin Scalp Revitaliser:

Nioxin Scalp Revitaliser er det andet trin i behandlingen, og er en balsam som koncentrerer sig om håret i stedet for hovedbunden, og som giver håret modstandskraft og fugt så det får næring til at vokse sig tykkere.

Nioxin Scalp Treatment:

En leave-in treatment der især påvirker hovedbunden og som opfrisker og styrker balancen i hovedbunden ved hjælp af antioxidanter, pebermynteolie og botaniske ekstrakter.


Guide til Nioxins systemer

Der findes i alt 6 systemer fra Nioxin som er særligt sammensat til at passe til dit unikke hårproblem. Alt efter om du har tyndt hår fra naturens side og gerne vil påvirke håret til at blive kraftigere, om du har oplevet en begyndende tendens til at håret virker tyndere, eller om du døjer med seriøst hårtab der kræver umiddelbar behandling, har Nioxin den perfekte pakkeløsning til dig.

Jeg har lavet en nem oversigt over de 6 Nioxin systemer her:

 

Til dig med tyndt hår fra naturens side:

System 1 – Fine hårstrå – Naturligt hår (Ikke kemisk behandlet)

System 3 – Fine hårstrå – Kemisk behandlet hår

System 5 – Medium/kraftigt hårstrå – Både naturligt hår og kemisk behandlet hår


Til dig der lider af hårtab:

System 2 – Fine hårstrå – Naturligt hår (Ikke kemisk behandlet)

System 4 – Fine hårstrå – Kemisk behandlet hår

System 6 – Medium/kraftigt hårstrå – Både naturligt hår og kemisk behandlet hår

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem