Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

NIOXIN

Nioxin

Nioxin er en kendt serie af hårpleje produkter specielt udviklet til at modvirke hårtab og gøre tyndt hår stærkere og kraftigere. Siden 1987 har Nioxin udviklet de kendte og meget populære hårprodukter og hårkure som har reddet tusindvis af mennesker i deres kamp mod hårtab.
Nioxin er grundlagt af Eva Graham som selv døjede med utroligt tyndt hår efter en graviditet. Eva Graham satte alt ind på at undersøge metoder som kunne modvirke tyndt hår og gøre håret stærkt og sundt igen, og de mange hårpleje produkter fra Nioxin er skabt ud fra hendes viden om hårtab. Nioxin produkterne er kort fortalt sammensat ud fra forskning om hvordan sundt hår skabes via en sund hovedbund. Er din hovedbund i balance, så bliver dit hår automatisk også stærkere og tykt.

Nioxin hårtab og tyndt hår

Nioxin hårpleje består af de verdenskendte Nioxin 3-trin systemer som skal bruges som én samlet behandling for at få et hurtigt og godt resultat. Nioxin behandlingen består af en Nioxin cleanser som er en dybderensende shampoo der fjerner alt det snavs som ophober sig i hovedbunden og forhindrer håret i at vokse, Nioxin scalp revitaliser balsam som styrker håret og Nioxin Scalp Treatment som er en hårkur eller hårbehandling som påvirker hovedbunden.
I alt findes der 6 forskellige systemer eller hårserier fra Nioxin. Vælg den der passer til din hårtype, alt efter om du har fint, tyndt hår, kraftigt hår, farvet eller kemisk behandlet hår eller lider af hårtab.

Virker Nioxin?

Nioxin 3 trins systemer er skabt til at genoprette hovedbundens naturlige balance og dermed give håret de bedste præmisser for at vokse sig sundt og stærkt. Lider du af hårtab eller har du fra naturens side fået et tyndt hår, så kan Nioxin skabe gode resultater i løbet af kort tid. Find det Nioxin system som passer til din personlige hårtype, og gør en kæmpe forskel for dit hår.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.