Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
røde læber

Tutorial: Sådan får du røde læber der holder hele aftenen

Af makeupartist mia fabricius
Makeupartist Mia Fabricius viser i en kort video, hvordan du får perfekte røde læber, der holder hele aftenen! Bliv kysseklar med tips fra Mia

December måned er højsæson for julefester og diverse arrangementer. Der er intet mere festligt og feminint, som en klassisk rød læbestift. Derudover er det naturligvis julens farve, og et oplagt valg i denne tid.   

Som professionel makeupartist er det naturligvis nødvendigt, at kunne præstere en helt perfekt rød læbe. Det kan dog være en udfordring for enhver, at få læbestiften til at holde hele aftenen, så den ikke forsvinder i løbet af den første time.  

Jeg viser her mine tips og tricks til hvordan jeg, som makeupartist, får læbestiften til at holde hele aftenen og natten med!  Trin 1  

For at sikre sig at læbestiften holder, er det vigtigt, at starte ud med at sikre sig, at læberne er ordenligt fugtede. Jeg kan godt lide at bruge W7’s Fix Your Lips Lip Primer over hele læben. Primeren vil holde læberne fugtmættede og sørge for, at læbestiften ikke lægger sig i linjerne i løbet af aftenen. Primeren vil også danne et jævnt lag inden man påfører næste trin.  

Trin 2  

Optegn læberne med en lipliner i samme nuance som den valgte læbestift. Det er her du kan korrigere læben, hvis du har behov for at gøre dine læber mere symmetriske. Tegn derefter hele læben op med liplineren, for at lægge en god base inden du påfører din læbestift. Det vil være med til at få farven til at holde længere tid på læberne.  

I videoen bruger jeg en lipliner fra Barry M i farven 03 Red

Trin 3 

Påfør et jævnt lag læbestift over hele læben. Påfør læbestiften direkte eller med en læbepensel.  

 I videoen bruger jeg en læbestift fra Barry M. I farven Bombshell 178

Trin 4  

Brug et tyndt stykke papir foran læberne, og påfør en transparent løs pudder oven på papiret. Brug papiret så farven fra læbestiften ikke smitter af på pudderbørsten. Pudderet vil sørge for at læbestiften holder hele aftenen, og natten med!  

For ekstra holdbarhed kan man blot påføre endnu et lag læbestift, og derefter gentage processen med pudderet.    

Trin 5 

Tag en lille præcis pensel og perfektgør kanten rundt om læberne med en lys concealer. Det vil gøre læbekanten helt skarp. Det er også her, man kan rette op på de små ujævnheder, som der måske kan være fra liplineren. Sidste trin er, at blende concealeren ud med en lille pensel, så den ikke er synlig.  

I videoen bruger jeg en concealer fra revolution i farven Light.

Alle penslerne i videoen er fra et W7 penselsæt

Tips:  

  1. Hvis du døjer med tørre læber, er det vigtigt, at du bruger en god læbepomade regelmæssigt. Især hvis du vil opnå et flot resultat med din læbestift! Her anbefaler jeg Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream. Den er fantastisk til at pleje læberne.
  2. Hav altid din læbestift med i tasken, så du kan lave et touch up i løbet af aftenen, hvis du skulle få brug for det.  Her foretrækker jeg altid at have et lille håndspejl med som dette fra Brush Works.
  3. Brug en mørkere lipliner end den valgte læbestift for en flot ”ombre” effekt, såsom denne lipliner fra Barry M.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem