Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Tutorial: Casual twisted opsætning

Tutorial: Casual twisted opsætning

Af Luxplus
Signe viser hvordan du laver en nem og super flot frisure, der kan friske ethvert look lidt op. Frisuren egner sig både til hverdag og fest!

Denne frisure er simpelthen så fin! Den twistede fletning giver et anderledes look end den klassiske franske fletning, og så er den super nem at lave, når man først har fanget teknikken.

Trin for Trin


1). Start med, at børste håret godt igennem. Jeg bruger her en Tangle Teezer, som er rigtig god til dig med hår der let filtrer sammen. Den børster filtrene ud på en skånsom måde, og uden at rive i håret.


2). Krøl dernæst hele håret. Jeg har valgt, at lave midterskilning til denne frisure, men hvis du er mere til sideskilning, så kan du sagtens følge fremgangsmåden alligevel.

3). Start i den ene side af skilningen. Tag en tot fra, og del den i to.


4). Kryds herefter totten tættest på ansigtet over den anden tot.


5). Fortsæt med, at twiste totterne rundt om hinanden på denne måde – tag lidt af det løse hår med ind i den tot, som du holder tættest på ansigtet, inden du igen krydser over. Lidt ligesom hvis du skulle lave en fransk fletning.


6). Fortsæt til du når midt på baghovedet. Sæt den twistede fletning midlertidigt fast med en hårnål, og gentag proceduren i den anden side. Når du har to fletninger bag på hovedet, løsner du hårnålen du før satte i, og samlerne begge fletninger med en klar elastik.


7). Påfør evt. lidt voks, for at give håret lidt mere struktur.


8). Løsn håret øverst på hovedet, for at give lidt mere fylde.


9). Vikl nu en lille tot hår rundt om elastikken, som en sidste fin detalje. Fastgør med en hårnål

Den er god nok