Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
dermalogica cremer

Træt, hævet og stresset hud?

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
"Den perfekte selvforkælelse til dig, som måske har været ude og feste det meste af natten eller til den nybagte mor, som ikke får nok søvn"

Jeg vil gerne vise den perfekte selvforkælelse til ham eller hende,  som måske har været ude og feste det meste af natten eller til den nybagte mor, som ikke helt får det søvn hun skal have.

Et af de første steder vi ser trætheden er i vores ansigt, og nærmere betegnet på vores hud. Selvom vi mest mærker trætheden fysisk i kroppen, så bliver vores hud i ansigtet også mere mat og hævet, hvis vi ikke har fået vores skønhedssøvn. 


Frisk hud med Dermalogica

Heldigvis har Dermalogica udviklet et sæt bestående af en natcreme og en øjencreme til at bekæmpe træthedstegnene. 

Dermalogica Night Out Skin Fix indeholder Sound Sleep Cocoon, som er en natcreme der virker dybt nærende og fugtighedsgivende. Det er om natten, at vores hud har bedst mulighed for at absorbere og restituere. Denne natcreme virker opklarende på den matte, trætte hud, og indeholder nærende frugtekstrakter, som er med til at udglatte huden. På den måde bliver huden mere jævn og glat samt får en flot glød.

I denne natcreme er der små indkapslede æteriske olier, som frigives i løbet ad natten. Dette gør, at man får en mere rolig og derved dybere søvn. 

Selve konsistensen er virkelig let og lækker. Det er som om den smelter ind i huden når man påfører den. Du kan bruge denne natcreme som det sidste step i din hudplejerutine, så den skal altså på en ren og afrenset hud. 

Et andet vigtigt område er ved øjnene. Huden her er så fin og skrøbelig, at den er et af de første steder, som udviser stress. Derfor skal man også bruge en creme specielt udviklet til dette område. Hvis du bruger en almindelig dagcreme ved øjnene, vågner du muligvis op med endnu mere hævede øjne, da cremen er for tyk til at blive absorberet her.

Jeg synes, at denne øjencreme fra Dermalogica – Stress Positive Eye Lift, er rigtig dejlig at bruge fordi den har en kølende effekt, som man mærker med det samme den kommer på. Den kølende effekt er især god på de trætte og hævede øjne. Cremen indeholder lilla farvebælg, som lysner mørke rander samt hyaluronsyre, som er kendt for sin udglattende og fugtgivende effekt. 

Øjencremen kan også bruges som en maske. Den påføres efter natcremen ved hjælp af metalstykket, som sidder for enden af tuben. Så trykker man let, og masserer forsigtigt produktet ind. Der må gerne komme et tykkere lag på, som man lader sidde 5-10 minutter. Herefter kan man massere det overskydende creme ind i huden. Dette er især godt at gøre de første gange, hvor huden trænger til ekstra fugt. 

Sådan kan træthedstegnene bekæmpes i en periode, hvor der ikke er så meget nattesøvn, men man gerne vil se frisk ud alligevel. 


Den er god nok