Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Olaplex Holiday Fix set fikser håret efter sommerferien.

Tørt og kruset hår efter sommerferien? Sådan gør du

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Strandture, solbadning og saltvand kan udtørre dit hår og gøre det kruset. Red håret med en genial behandling fra Olaplex.

Sommeren er dejlig. Men det er også om sommeren, at vores hår er ekstra udsat for at blive tørt og kruset. Strandture og solbadning kan nemlig være med til at udtørre dit hår, og selvom saltvand ikke i sig selv er skadeligt for håret, kan det i kombination med solen få håret til at udtørre, kruse eller falme.


Genial shampoo til ødelagt og tørt hår

Er dit hår tørt og kruset efter sommerferien?  Du kan stadig nå at redde det med denne behandling, der består af produkter fra Olaplex. Dit hår vil takke dig for det! 

Olaplex’ produkter indeholder et patenteret molekyle, som har blæst alle os frisører helt omkuld med dets kunnen og ikke mindst: De mirakler det udfører for skadet hår. Dette sæt indeholder en shampoo, conditioner, hårkur og et leave-in produkt, som jeg vil komme nærmere ind på her: 

Olaplex NO.4 Bond Maintenance Shampoo 

…en shampoo som renser, fugter og behandler håret i dybden. Shampooen indeholder molekylet, som re-linker de svovlbroer, der dagligt nedbrydes ved slid som fx frisering eller når vi er i solen.  

Sådan bruger du NO.4

Fordel en lille mængde af NO.4 i håret, og massér det rundt til det skummer dejligt. Skyl håret, og gentag ved behov.  

Olaplex NO.5 Bond Maintenance Conditioner 

…en blødgørende conditioner som også indeholder det helt særlige molekyle, der reparerer dybt inde i håret, og efterlader håret smørblødt og glansfuldt.  

Sådan bruger du NO.5

Påfør NO.5 I længderne af håret og lad den virke i 3 minutter. Skyl grundigt produktet ud herefter.  

 Olaplex NO.3 Hair Perfector 

…en kurbehandling som især er god til det slidte, skadede eller farvede hår. Produktet hedder NO.3, fordi den er beregnet til, at man kan viderebehandle en Olaplex salonbehandling derhjemme, MEN: Den kan sagtens bruges uden salonbehandlingen først.  

Sådan bruger du NO.3

Fordel i uvasket og håndklædetørt hår, og lad den virke i mindst 10 minutter. Herefter skyller du produktet ud med lunkent vand og vasker med NO.4. Slut af med NO.5 i længder og spidser.  

Olaplex NO.6 Bond Smoother

…er et leave-in produkt, der bruges til slut i behandlingen. Den påfører håret den allersidste omgang af molekylet, som genopretter hårets struktur, og efterlader det blødt og nemt at frisere ud. Derudover forkorter dette produkt føntørringstiden, da den ”hjælper” håret med at skubbe vandet ud af håret.  

Sådan bruger du NO.6

Påfør NO.6 i en lille mængde på størrelse med en ært, og fordel i et håndklædetørt hår. Produktet skal ikke skylles ud.  

Næste sommer: Husk hårkur 

Anbefalingen er. at bruge alle produkterne to gange om ugen for at opnå et fugtet og velplejet hår. Når dit hår er velplejet igen, kan du nøjes med at bruge kuren to gange om måneden for at vedligeholde plejen. Shampoo, conditioner og leave-in kan bruges ved hver hårvask. 

Tip: Mæt håret med en hårkur inden du tager til stranden og bader næste sommer. På den måde er håret bedre beskyttet i vandet, og når du kommer op i solen.  


Den er god nok