Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Revlon nutri color farvebombe, Redken shampoo uden silikone, Biosilk silkedråber

Tørt og mat hår? Sådan får dit hår glansen tilbage

Af SKØNHEDSBLOGGER SALLI MARIANNA VILLEFRANCE
Hvis du følger disse tips, kommer dit hår til at skinne om kap med solen

Der er ikke noget, der ser så sundt ud som blankt hår. Skinnende, blødt hår strutter af sundhed og ungdommelighed, og af samme årsag har blanke lokker igennem flere tusinde år været et skønhedsideal, kvinder har stræbt efter. Tilbage i antikken brugte man forskellige olier til at gøre håret blødt og blankt. I dag inspireres skønhedsproducenterne stadig af antikkens metoder og ingredienser, men der er selvfølgelig udviklet på dem. Der er mange effektive produkter, som kan gøre tørt og mat hår glansfuldt igen.


For at opnå blankt hår er der først og fremmest et par ting, du skal huske, når du vasker hår:

  • Sørg for altid at vaske shampoo og balsam grundigt ud af håret. Skyl håret indtil det ”knitrer”.
  • Skyl efter med koldt vand. Det lukker hårskællene, som gør det mere blankt.

Udover ovenstående tips er der en række produkter, der kan hjælpe dig til et utroligt blankt og blødt hår.Redken Diamond Oil Shampoo

En plejende shampoo genopbygger tørt og skadet hår, og gør det mere modstandskraftigt. I denne shampoo virker olier fra koriander, camelina og abrikos udglattende, blødgørende og plejende.

TIP! Redken Diamond Oil serien er fri for silikone, så den er oplagt, hvis du fx. har extensions.


Revlon Nutri Color Creme Fondant Colors White

Du kender sikkert farvebomberne fra Revlon, som de senere år nærmest har opnået kultstatus hos os kvinder. Revlon har videreudviklet på de fantastiske farvekure, hvor de har lanceret denne kurbehandling uden farvepigment.


Revlon Nutri Color Fondant Colors White kan bruges til at blande med de øvrige farvebomber, så de får et mere diskret skær. Hvad der er endnu mere genialt er, at den også kan bruges som en hårgloss, der giver blødhed og en helt fantastisk glans. Denne badboy gør selv det matteste hår skinnende blankt igen. Jeg ved det, for jeg testede den af på mine egne afblegede, matte hårspidser. 3 minutter med denne glosskur, og mit hår havde samme shine som efter en omgang hos frisøren. Med Revlon Nutri Color Creme Fondant Colors White kan du få lidt af frisørfølelsen derhjemme ved at give håret en ordentlig dosis glans. Du kan bruge den hvad enten du har ufarvet eller helfarvet hår, balayage, highlights eller andet.


For intens shine

Påfør i vådt hår og lad produktet indvirke i 3 minutter for at få et glansfuldt og mere medgørligt hår. Skyl grundigt.

For pastelnuance

Bland 5 dele White Cream med 1 del valgfri Fondant nuance. Påfør i vådt hår og lad produktet indvirke i 15 minutter. Skyl grundigt.


BioSilk Silk Therapy

Silkedråberne fra BioSilk er et uundværligt produkt til extensions og kruset hår. Det er derfor også blevet et af verdens mest solgte leave-in hårplejeprodukter. BioSilk, som er parabenefri, er baseret på naturlig silke, der plejer, beskytter og genopbygger håret samt giver fantastisk glans. Silke er faktisk opbygget af 17 af de 19 aminosyrer, som håret består af, og på den måde minder det utrolig meget om hår i dets sammensætning. Silke giver naturlig beskyttelse mod varme, kulde, UV-stråling, og forhindrer, at håret kruser ved høj luftfugtighed. Dråberne er meget drøje i brug, og en portion på størrelse med en ærte er rigeligt. Påfør kun i hårspidserne.

Den er god nok