Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
tørshampoo

Tørshampoo til enhver lejlighed

Af blogger Camilla Vingaard
Tørshampoo er et musthave blandt stylingprodukter. Læs vores blogger Camillas guide til hvilken tørshampoo der er god til lige netop dit hår!

Tørshampoo er i mange tilfælde en kvindes bedste ven. Især når man står op mandag morgen, med hår der skriger efter en hårvask, men man kom lidt for sent ud af sengen, og egentlig slet ikke har tid til at gå i et langt bad. For uanset hvilken hårtype du har, og hvor du er på vej hen – så er der lavet en tørshampoo der kan dække dit behov. Udover at få dit hår til at se nyvasket ud, ja så kan du både få nogle der dufter godt, fjerner olie mere effektivt, giver ekstra meget volumen, eller bare gør dit hår salonlækkert. 


Fedtet hår - brug Batiste

Når du virkelig ikke gider, at vaske håret selvom det trænger, skal du bruge Batiste Marrakech Dry Shampoo! Den dufter nemlig skønt af en blanding af nyvasket hår og sommerblomster. Allerede efter et par enkelte sprays, vil tørshampooen absorbere overskydende talg og olie fra hår og hovedbund. Dit hår vil føles som nyvasket. Husk at ryste flasken godt inden brug, spray ca. 15cm fra hovedbunden ved rødderne, og massér tørshampooen godt ind i hovedbunden. 


Fedtet og olieret hovedbund

Hvis du har en fedtet og olieret hovedbund, er det TREsemmé Instant Refresh Cleansing Dry Shampoo du skal bruge! Det er den bedste til ekstra olieret hovedbund, og så er den heldigvis også drøj i brug. Den giver volumen og løfter dine rødder en smule. Omrystes før brug, sprayes på 15 – 20 cm fra hovedbunden, og masseres godt ned i hovedbunden. Giv håret et pift når du skal i byen

Her er Batiste XXL Volume Dry shampoo perfekt. Lad denne tørshampoo tilføre dit hår nyt liv! Det giver dit hår maximum volumen, men det gør det ikke sværere at sætte håret. Den her tørshampoo er perfekt til nytårsaften, en aften ude eller bare hvis du synes, du lige trænger til at løfte håret! 


Fordi du gerne vil se ekstra godt ud

Jeg har selvfølgelig gemt det bedste til sidst! Alterna Bamboo Style Cleanse Extend Dry Shampoo, er min absolutte favorit. Det er en transparent tørshampoo, der absorberes hurtigere i håret end nogle af de andre. Den fjerner rester af stylingprodukter og urenheder fra både hår og hovedbund, uden at efterlade sig spor. Ved brug af denne tørshampoo opnår du altså en øjeblikkelig fornemmelse af rent og nyvasket hår, og den får håret til at dufte friskt. 

Tørshampoo er et must-have i skuffen for enhver pige. For det første fordi det er super nemt på travle dage, men også fordi du skåner dit hår og hovedbund ved at springe en hårvask eller måske endda to over! Jeg vil anbefale at du både finder én du lige kan have med i tasken (for man ved jo aldrig om håret begynder, at fedte til i løbet af dagen), og én du har til at stå derhjemme på hylden, som kan hjælpe dig om morgenen.


Glatter du tit hår?

Så er tørshampoo også rigtig god at bruge. Tit når håret bliver glattet, lægger det sig tættere til hovedbunden og et løft i rødderne er derfor med til at give dit hår et pænere finish. 

Den er god nok