Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
hudpleje

Tør og trist vinterhud? Nej tak!

Af blogger Camilla Vingaard
Vores gæsteblogger Camilla guider dig til en gennemfugtet hud, så du undgår en trist og tør vinterhud. Forkæl din hud både morgen og aften!

Pleje er essentielt og formentlig endnu vigtigere i vinteren. Det skyldes at det skiftende vejr, og de kølige temperaturer sætter sine spor i huden. Jeg har derfor samlet en række produkter der fungerer fantastisk til flere forskellige hudtyper, når huden higer efter pleje i kulden. 

Inden man går i gang med hudplejen, skal man naturligvis have renset sit ansigt for makeup, og helst også have brugt en skintonic. Oftest er det nemlig sådan at makeup-fjerner ikke fjerner al din makeup, selvom det måske ser sådan ud. Jeg kan varmt anbefale Juvena Calming Tonic, der har en kølende og beroligende effekt på huden. Perfekt, inden du starter på plejen! 


Ansigtspleje om morgenen: Rens og fugt

Når du står op renser du ansigtet i din skin-tonic, så du fjerner snavs og sved fra natten. Herefter tager du kun en fingerspids af Elizabeth Arden Moisture Cream Complex, da den er meget drøj i brug, og fordeler i dit ansigt. Cremen absorberes rimelig hurtigt, og allerede efter kort tid vil du kunne mærke, hvordan cremen går ind og stabiliserer fugtbalancen i din hud. 

Har du ekstra travlt om morgenen, og skal have en creme, der er god for huden uden for mange dikkedarer, som suger hurtigt ind og ikke fedter i løbet af dagen – skal du bruge Neutrals ansigtscreme, da den trænger hurtigt ind i huden og absorberes så hurtigt, at du kan begynde at lægge makeup allerede efter få sekunder. Cremen efterlader huden silkeblød, og gør det lettere at lægge en pæn makeup. 


Ansigtscremer til natten: Kend din hudtype

Sensitiv- eller normal hud:

Hvis du har en sensitiv- eller normal hud, vil jeg klart anbefale, at du forkæler dit ansigt med Decleor Aroma Night Neroli Essential Night Balm. Jeg har olieret hud, og selvom jeg kunne mærke, hvordan min hud elskede de olier, der var i hudbalsammen, så blev min hud kun mere fedtet. Jeg tog et stykke toiletpapir, og fjernede den overskydende olie fra huden, og voila, så havde jeg silkeblød hud! Der medfølger en lille påføringspind. Man skal bruge ganske lidt, svarende til spidsen af en fingernegl eller mindre. Varm balsammen i hænderne ligesom hårvoks, og smør det forsigtigt ud i ansigtet. Den giver en mærkbart blødere hud, allerede efter første gang, og din hud vil takke dig!


Fedtet- eller olieret hud:

Har du tendens til fedtet- og olieret hud så er Pond’s Professional Thermal Therapy Cream Combination Skin den store favorit! Cremen er beriget med den bedste antioxidant, nemlig E-vitamin! Vitaminen hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance. Cremen er let og blød, og den absorberes ind i huden med det samme, helt uden at fedte. Du skal bruge hvad der svarer til blommen af din pegefingeren, og sætte prikker rundt i ansigtet (så cremen er nemmere at fordele ligeligt). Går du all in på hudpleje, så kan Neutral Face Cream bruges både morgen og aften. Cremen indeholder glycerin og E-vitamin, der gør at cremen trænger hurtigt ind i huden, og samtidig gør huden babyblød. Denne creme er svanemærket og dermatologisk testet, og så er den helt fri for parfume, farvestoffer og parabener - det kan vi lide! Efter et par uger med denne rutine, vil du for alvor kunne se forskel på din hud. Den vil stråle, og selvom det er vinter og du måske er bleg, så vil din hud alligevel få glød og genvinde sin glans. Urenheder vil formindskes, din makeup vil lægge sig bedre og din generelle følelse af velvære vil stige markant. Måske ligger lykken i virkeligheden i smuk og velplejet hud? Det er der kun én måde at finde ud på! 


Den er god nok