Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
makeup fra The Balm

The Balm - Derfor er det så populært

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Camilla har prøvet og testet produkter fra det mega hypede brand The Balm. Læs hvad the hype is all about og se hendes favoritter her!

For ikke så forfærdeligt længe siden, var der ikke mange i Danmark, der havde hørt om The Balm. Jeg selv havde kun kendskab til brandet med det legende, kække og retro-agtige udtryk gennem beauty-guruer på Youtube, og slæbte gerne bunkevis med hjem efter rejser til udlandet. Derfor ville begejstringen heller ingen ende tage, da Luxplus fornyligt udvidede sortimentet med en masse lækre produkter fra The Balm. Jeg har udvalgt mine personlige favoritter, som inkluderer en lækker liquid lipstick, den flotteste øjenskyggepalette, en fin og naturlig blush og selvfølgelig en populær kult-highlighter, som alle beauty-junkies elsker. Fælles for disse fire produkter er, at de er superanvendelige og alsidige, da de nemt kan både nedtones og opbygges alt efter formålet – hvad end du går efter en aftonet, naturlig dagsmakeup eller en mere intens, glamourøs aftenmakeup.


Mary-Lou Manizer - Highlighteren over alle highlightere

Hvis du er glad for at tilføre dit ansigt en smuk glød, men endnu ikke har erhvervet dig beauty-guruernes favorit, vil jeg gerne introducere dig til din nye bedste veninde, Mary-Lou! Mary kommer ud af en familie bestående af tre highlightere, men har i mange makeup-glades hjerter indtaget førstepladsen (selvom de søstre bestemt også er værd at få fingrene i). Og det er der ikke meget at sige til. Mary er både superpigmenteret (jeg lover dig; det er money well spent, og produktet vil holde dig i mange år) og vanvittigt smuk med sin kølige, gyldne champagnekulør, der passer til de fleste hudfarver. Jeg selv bruger troligt produktet på kindben, i øjenkrogen og på brynsbenet, men elsker også at bruge den som øjenskygge eller på kraveben og skuldre om sommeren. 


Nude Dude palettten - Dine fem nye yndlingsdrenge

Nude Dude-paletten er meget muligt min nye yndlings øjenskyggepalette. Heri har du alt, du har behov for, lige fra de obligatoriske matte til prangende, smukke shimmers i hovedsagligt gyldne og vinrøde nuancer, foruden to (virkelig gode!) farver til globelinjen. På billedet har jeg brugt et mix af Flawless og Feisty i globelinjen, Flirty over hele øjenlåget og Friendly på øjets yderste ”v” til at skabe en dagvenlig, naturlig, violet øjenmakeup. Skulle jeg få brug for et mere intenst look, ville jeg nemt kunne skabe det også – netop evnen til at opbygge skyggernes intensitet er noget, jeg absolut elsker ved disse øjenskygger. 


InStain blush giver friske kinder

Lige så meget, som jeg elsker shimmer på mine kindben, lige så meget hader jeg det på kinderne. Derfor er jeg blevet rigtig glad for denne fine, matte, pink blush, der giver liv til min efterhånden vinterblege, kedelige kulør. Pigmenteringen er – i min bog – perfekt til en blush, da der i min erfaring er meget forskellige præferencer fra person til person, når det netop kommer til kuløren på kinderne. Er du ude efter en diskret, naturlig rødmen, er denne helt sikkert noget for dig, men hvis du gerne vil have mere intensitet, kan du også sagtens opnå det med InStain. 


Matte Læbeprodukter - Langtidsholdbar perfektion i flydende form

Alle der kender mig ved, at jeg har en svaghed for læbestifter – og især dem i flydende form! Jeg elsker nemlig matte læbeprodukter (der både holder længere, ikke smitter af og kan bruges til at fake læberne en smule større), og var derfor rigtig glad, da jeg fik denne variant i hænderne. Farven er noget nær det perfekte mix mellem nude, fersken og pink, og den nærmest smelter ind i huden, hvor den bliver siddende hele dagen. Jeg er fan!Den er god nok