Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Øjenvippeserum

Guide: Vippeserum i forskellige prisklasser

Af Luxplus
Læs om tre fantastiske vippesera i tre forskellige prisklasser, som alle giver et flot resultat! Læs om dem her, og se vores store udvalg

Drømmer du om naturligt lange, smukke og fyldige vipper helt uden brug af mascara, kunstige øjenvipper eller extensions? Men føler du dig helt lost, når du skal vælge? Så er du kommet til det rette sted! Her er tre bud på vippeserum i tre forskellige prisklasser, der alle giver et flot resultat! Læs med og find det øjenvippeserum der passer til dig - og se hvordan du påfører det. 

Men inden vi går mere i dybden, kan du lige et kig på hele Luxplus’ udvalg af øjenvippeserum - lige her. Uanset hvilken vippeserum du ender med, kan du være sikker på at vi har skåret en ordentlig luns af normalprisen. Du kan med andre ord trygt fylde kurven helt, uden at du får smerter i økonomien.

The holy grail af alle øjenvippesera: M2 Beauté Eyelash Activating Serum

Er du allerede bekendt med de mest populære øjenvippesera, så er du helt sikkert stødt på varianten fra M2. Og det er altså ikke uden grund, at lige netop dette serum er blevet det måske allermest populære – det vidner de tusinder af kvinder om, der selv har oplevet en dramatisk forvandling af deres øjenvipper efter brug af M2. Produktets aktive formel stimulerer og booster hårstråenes vækst, så vipperne ikke blot bliver længere, men også stærkere. Det resulterer i et markant mere defineret og voluminøst sæt øjenvipper, der får alle bambivippedrømme til at gå i opfyldelse.

Med så vilde resultater placerer M2-serummet sig til gengæld også i sværvægterprisklassen.. Produktet er dog – lover vi med hånden på hjertet – alle pengene værd, men rækker budgettet ikke, kan du med fordel læse med videre her.  

Masser af produkt til overkommelige priser: XLASH Pro Eyelash Serum

Hos XLASH har man forstået at skabe et øjenvippeserum, der ligesom M2 har vist sig at levere ganske imponerende resultater, men til mere beskedne priser. Xlash Pro får vipperne til at vokse allerede efter nogle ugers brug, men giver maksimal efter 4-6 veckor. Udover at vipperne bliver længere bliver de også grovere og mørkere. Og så er Xlash Pro super let at påføre, takket være den tynde pensel. 

Kort sagt: Med Xlash får du masser af for pengene!

Det bedste budgetvenlige serum: Eveline Revelash Concentrated Eyelash Growth Serum

Hvem har sagt at lange øjenvipper skal koste kassen? I hvert fald ikke Eveline! De har skabt et øjenvippeserum, der takket være en imponerende ingrediensliste lover længere, tykkere og smukkere og fyldige øjenvipper. Formlen er udviklet til at pleje og fugte vippelinjen. Og så er serummet med til at sørge for at vipperne ikke faller af, hvilket er med til at give et mere holdbart resultat.

Husk, at nøglen til at finde det rigtige produkt er at prøve sig frem. Det er derfor en god idé at læse op på produkterne, inden du køber, så du er sikker på at få mest muligt ud af produktet.

Guide: Sådan påfører du vippeserum trin for trin

Når du har valgt dit vippeserum er det tid til at påfører det. Inden du går i gang, er det en god idé at lave en lille allergitest på huden - fx på hånden, for at se om der opstår en allergisk reaktion. Oplever du irritation omkring øjnene, skal du stoppe med at bruge produktet med det samme og skylle forsigtigt med vand.

Trin 1. Rengør ansigtet for makeup og hudplejeprpdukter. Bruger du kontaktlinser, skal du også fjerne dem. Så virker serummet bedre - og du mindsker risikoen for irritation. 

Trin 2. Brug penslen til at påføre et tyndt lager af serummet, så tæt på den øvre vippekant som muligt. Start ved den indre øjenkrog og bevæg dig udad langs vippekanten - præcis som når du påfører eyeliner. A 

Trin 3. Gentag trin 1 og 2 hver aften i 4-6 uger for at opnå det ønskede resultat. Herefter kan du påføre efter behov. 

…og så kan du endelig gå ud og vise dine smukke, lange vipper frem til resten af verden! 

Den er god nok