Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Olie fra Dermalogica

Sunde olier til huden

Af Helle fra Dermalogica
Flere indser at olier spiller en vigtig rolle i hudpleje, men hvilke olier gør hvad? Læs her hvordan du får et sundt og gennemfugtet ansigt

Flere og flere indser, at olier spiller en vigtig rolle i hudpleje, men ikke alle forstår, hvilke olier der gør hvad, eller hvordan olierne arbejder på huden for at øge og beskytte dens naturlige glød. Mange tror, at brug af oliebaserede produkter medfører tilstoppede porer, udbrud og en skinnende hudoverflade. Men faktisk kan vegetabilske olier styrke, fugte og beskytte huden, mens de giver den et sundt, gennemfugtet og dugfriskt udseende. 

Effektiv olie fra Dermalogica

Planteolier, eller fytoolier, er særligt gode til at behandle utallige hudtilstande – lige fra tørhed og ældningstegn til uens hudfarve, dehydrering og sensibilitet. Sådanne olier har usædvanligt gode barrierereparerende og fugtende egenskaber og giver uovertruffen antioxidant beskyttelse af huden. Derfor har vi fokuseret på at udnytte disse egenskaber i Phyto Replenish Oil. Denne fjerlette behandlingsolie er ideel til dig, som vil behandle tør hud, fugte huden og forebygge fine linjer samt opnå en dugfrisk glød, der holder hele dagen!

Den er god nok