Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Store fyldige læber naturligt

Snyd dig til større læber

Af Camilla Klarskov
Vores blogger viser hvordan du kan få store, fyldige Kylie Jenner læber på ingen tid ved hjælp af kun 3 produkter.

Matte, fyldige læber har igennem de seneste år været en af de allerstørste skønhedstrends (måske kun overgået af markerede bryn og contouring). En af de mest omtalte tilhængere af den fyldige trutmund har naturligvis været Kylie Jenner, der både lagde navn og ansigt til en masse rygter, da hendes læber på rekordtid voksede sig til mindst dobbelt størrelse. Den massive omtale brugte hun efterfølgende til at skabe lidt af et makeup-imperium (man skal næsten have levet under en sten for ikke at have hørt om de superpopulære lip kits), og siden har beauty junkies verden over taget tendensen med store, matte læber til sig. 

Men selvom fyldige læber i mange tilfælde er supersmukke, er sådan noget med lip fillers altså ikke en mulighed (om det så er på grund af økonomi, nåleskræk eller etisk overbevisning) for mange af os, der ikke er født med Angelina Jolie-lignende læber fra naturens side. 

Her kommer makeup ind i billedet. For man kan faktisk fake sine læber større ved hjælp af ganske få produkter. Det er en supernem og sjov måde at eksperimentere med sit eget udseende på, og jeg er selv vild med at give mine læber en forstørrende effekt. I dag deler jeg mine tips og tricks til en lidt mere avanceret læberutine, men bliv ikke skræmt af de mange steps; det hele kan gøres på under to minutter, og du kan da også nøjes med ét enkelt step (læs mere om det nederst i artiklen). Lad os komme i gang!

 

Tegning af læber - Vælg den rigtige lipliner

For at fake dine læber større, skal du bruge to gode lipliners, der deler samme farve, men i to forskellige nuancer (du kan dog gå mere simpelt til værks og blot holde dig til én lipliner, men denne pictorial vil tage udgangspunkt i brugen af to farver). Da hele teknikken bygger på at overtegne sine læbers naturlige form, er det vigtigt at vælge lipliners, der er matte, da de – i modsætning til produkter med shiny eller glossy finish – camouflerer, at du tegner ud over din læbe. Langt de fleste lipliners har dog en mat finish, så det burde ikke være svært at finde. Jeg elsker at bruge nude eller lyserøde lipliners, når jeg anvender denne teknik i hverdagen, men teknikken kan selvfølgelig bruges med alle farver. 

Tip: Sørg for, at dine lipliners er spidse inden brug. Du minimerer risikoen for, at de knækker i spidseren, ved at lægge dem ti minutter i fryseren inden spidsning.Step 1: Matte produkter føles mere udtørrende på læberne, og det kan derfor være en god ide at sørge for at pleje læberne godt, inden du går i gang. Du kan fjerne døde hudceller ved at påføre lidt læbepomade og skrubbe læben med sukker – det er altså supernemt og effektivt!   

Step 2: Påfør en lys concealer rundt om og på det yderste af læberne. På denne måde skaber du en pænere overgang, når du skal overtegne læbernes naturlige form.Step 3: Påfør gerne en smule læbeprimer. Her er det W7 fix your lips primer 

Step 4: Så er det tid til at overline. Hvis du kigger på billedet af mine læber, kan du se, at den yderste kant af læberne faktisk er hudfarvet og ikke læbefarvet, som resten af læben. Ideen her er, at du optegner denne hvide, naturlige læbekant – og måske en smule ud over den. Jeg har brugt Barry M lip linerStep 5: Farv det yderste af både over- og underlæbe, så kun det inderste stadig er produktfri.

Step 6: Udfyld nu det inderste af læben med en lipliner, der er lidt lysere end den første liner. Her har jeg brugt Technic chunky lip pencil Step 7: Blend de to farver ind i hinanden – enten med fingre eller en lille pensel – så du får en flot ombré-effekt.

Step 8: Dette step kan sagtens springes over, men hvis du virkelig vil gå all in på det fyldige look, kan du med den mørkeste lipliner tegne nogle streger de steder på læben, hvor en meget fyldig læbe naturligt ville ”rynke”. Blend også disse ind, så der ikke er tydelige streger.Step 9: Brug en lille pensel med lidt concealer til at rette på læbekanten, hvis den ikke er blevet helt skarp.

Step 10: Voila! Kylie Jenner læber – uden plastikkirurgi!


Tip! Du kan sagtens nøjes med step 4 og dernæst bruge samme lipliner over hele læben -  det giver dine læber et mere naturligt, men stadig fyldigt look!  


 

Den er god nok