Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Slip af med uren hud

Slip af med uren hud

Af Camilla Vingaard | Blogger
Læs hvordan du kan komme akne og urenheder til livs ved at bruge de rigtige produkter, som er specielt udviklet til selvsamme!

Bumser. Akne. Udvækst. Kært barn har mange navne, og uanset om de er kommet af chips, menstruation eller måske motion(?) så er de i de fleste tilfælde uønsket. Det kan dog være svært, at finde en løsning der om ikke fjerne bumserne helt, så i hvert fald holde dem ”nede”. I min optik, kan ét produkt alene ikke gøre det – simpelthen fordi jeg har forsøgt.. og lad os bare sige, at det ikke virkede. 


Sådan undgår du uren hud

1. Start din rutine med at rense huden

Til at afrense huden bruger jeg Clinique Liquid Facial Soap til olieret hud. Det er en mild afrensning, der skånsomt fjerner snavs og blødgør eventuelle døde hudceller. Som en bonus har sæben en eksfolierende virkning på huden, og så er den specielt udviklet til olieret hud. Det er nemt at doserer, det kræver kun et par pump før du er klar! 

Husk at skyl sæben væk med lunken vand. 


2. Serum, serum, serum skal der til

En fast del af min hudpleje rutine er at forkæle mit ansigt med en god serum. Dr. Medica Dermatological anti-acne serum er virkelig god, hvis du har problemhud. Det anbefalede brug af den specielle serum er 2-3 gange om ugen, og påføres kun på det udsatte område. Når det i nogle tilfælde er hele ansigtet (som det kan være med mig), så har jeg altså testet det lækre serum i en uge i hele ansigtet og det har ikke skadet min hud. Jeg sørger for at fugte det rigeligt, men det kan altså lade sig gøre at bruge hyppigt i en kortere periode! Til gengæld kan jeg tydeligt se, at mine bumser rent faktisk er svundet ind. Mit gæt er, at jeg har fået de store dunkende sataner i forbindelse med min menstruation – og det bliver de jo ikke sjovere af! Jeg er faktisk bare super positivt overrasket over, at der har været et hudpleje produkt der har gjort en forskel. Det kan anbefales! 

Serummet er meget drøj i brug, så jeg vil anbefale at du kun bruger 2-3 dryp når det udelukkende skal påføres på selve urenheden. 

De dage du ikke bruger Dr. Medica vil jeg anbefale, at du sørger for at få masser af fugt og det kan Vichy hjælpe dig med! 


3. Forebyg og fugt din hud

Med Dr. Medica serum bekæmper du urenheder, men det er mindst lige så vigtigt at forebygge fremtidige udbrud. Derfor har jeg testet Clinique anti-blemish solutions creme. Cremen kan anvendes til alle hudtyper, og den efterlader huden blød og let fugtet, som mindsker tørhed og irritation i huden. Cremen skal/kan bruges både morgen og aften. Cremen er drøj i brug, så brug hvad der svarer til to fingerspidser (det passer til mit ansigt). 


4. Afslut rutinen med en fugtgivende gel

Afslutningsvis bruger jeg Clinique Dramatically Different Mousturizing Gel. Gelen er specielt udviklet til fedtet eller kombineret hud, i samarbejde med hudlæger. Jeg kan garantere at gelen holder huden gennemfugtet hele dagen, uden at den bliver fedtet! Du kan sagtens bruge gelen både morgen og aften. 

Jeg bruger gelen både i ansigtet og på min hals, og den er super lækker! Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke har prøvet den noget før? Jeg døjer med olieret hud, som tørrer ud om vinteren. Så jeg har virkelig ledt efter et produkt, der kunne give fugt uden at fedte huden til. 

Der findes ikke et quick-fix til pæn og ren hud. Det kræver tid og tålmodighed. Dog synes jeg det er rigtig rart, at jeg i det mindste sparer nogle penge ved at købe på Luxplus. Min hud er virkelig i balance, og de urenheder jeg havde er ved at gå i sig selv. Og det er gået meget hurtigere end det plejer! Så det her er min nye faste hudpleje rutine! 


Den er god nok