Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
krøller lavet med et syl

Skab smukke naturlige krøller

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Vores frisør guider "Jeg vil her vise en super nem og hurtig løsning til at opnå fine naturlige krøller, hvor du får et blødt fald"

Er du ikke så gode venner med glattejernet, når det kommer til at skabe fine krøller? 

Så vil jeg her vise en anden super nem og hurtig løsning til at opnå de fine naturlige krøller, hvor du stadig får det bløde fald i længderne. 

Elektronik til hårstyling

Det krøllejern jeg har brugt her, er fra Remington og hedder Silk Curling Wand CI96W1. Det er anderledes end et tradionelt krøllejern, da det har et syl. Et syl er et krøllejern uden tang på, og det har en bred form der ender ud i en smallere form. Det er et rigtig godt redskab at bruge, hvis du ønsker de her naturlige krøller, som er større ved hovedbunden, og mindre i spidserne. 

Start med at tænde krøllejernet. På krøllejernet kan du selv indstille temperaturen, så det passer til din hårtype. I et fint hår skal du bruge en lav temperatur, da fint hår hurtigt bliver opvarmet, og derfor vil tage skade ved høj temperatur. Et kraftigt hår skal derimod have godt med varme, for at skabe holdbare krøller. Inden du starter stylingen, så husk en varmebeskyttende spray. Jeg bruger denne fra Redken – Iron Shape 11, som jeg er rigtig glad for. Den har nemlig et let hold, og krøllerne vil derfor holde længere. 

Tag en bane hår i nakken fra, og sæt resten af håret op med en klemme. Tag en tot og spray med Redkens varmebeskyttende spray, og sno derefter håret rundt om sylet. Der kommer også en handske med, som er god at tage på den hånd, som du holder spidsen af håret med, så du ikke brænder dig.

Fortsæt denne måde hele håret igennem. 

Når håret er kølet af, kan du bruge fingrene som en kam, og hermed definere krøllerne. 

Nu har du altså et fint krøllet hår, som ser så lækkert, glansfuldt og naturligt ud. 

Den er god nok