Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Silver shampoo

Silver shampoo - hvorfor skal du bruge det?

Af blogger Camilla Vingaard
Vores blogger sværger til silver shampoo, som er perfekt til dig med lyst, gråt eller blondt hår. Læs her hvorfor det er et must have produkt!

Har du lyst hår? Har du gråt hår? Har du blond hår? Har du platin hår? Hvis du kan nikke ja, til blot et enkelt af disse spørgsmål - så skal du læse godt efter her! Jeg har testet tre forskellige produkter, der går ind og afhjælper gule toner og nuancer. 

 

Silver shampoo og balsam i én

Hvis du er forvejen er blond, og bare gerne vil slippe af med gule nuancer, så er Revlon Revlonissimo 45 Days Ice Blondes. Denne shampoo går ind og beskytter håret, samtidig med at den forstærker og fremhæver den blonde og grå hårfarve. Det er især én bestemt ingrediens, der gør dette produkt rigtig effektivt. Produktet indeholder nemlig tranebærjuice, B5 vitamin og PQ-55. Disse ingredienser går ind og holder på den kølige nuance i håret, og efterlader samtidig håret silkeblødt. Håret dufter desuden super skønt, efter brug af denne shampoo! 

 

Samme resultat i en blødgørende balsam

Luxplus har det hele! Er du mere vild med tanken om, at det er en lækker balsam der går ind og giver dig silver hår - så er løsning til dig her. Tigi Catwalk Fashionista Violet Conditioner er specielt udviklet til at reducerer de uønskede gule nuancer, der kan komme i blondt, hvidt og gråt hår. Denne skønne balsam hjælper med at genoprette styrken i håret, og beholder de blonde nuancer ved hjælp af et specielt violet ekstrakt og rismælk. Den er ideel til dig der specifikt ønsker, at beskytte dit hår mod fx glattejern eller føntørre. Kirsebærret på toppen er, at balsammen efterlader dit hår livligt og glansfuldt! Du skal anvende produktet i helt nyvasket hår. Put det i, lad det sidde i 3 - 10 minutter (alt efter hvor kraftig effekten skal være) og skyl derefter grundigt ud! 

I denne artikel har jeg gemt det bedste til sidst! 


Garanteret effekt med denne silvershampoo 

Som du nok kan udlede af overskriften, så er du GARANTERET effekt med denne shampoo, uanset hvilken hårtype - og farve du har! Det er den fantastiske silvershampoo fra Milkshake. Af de tre produkter jeg har testet, til denne artikel - er dette sidste produkt, klart det produkt der har givet det bedste resultat. Du er 99,9% garanteret effekt. Den er fantastisk. Til gengæld er den ikke så plejende i sin formular, som de to andre produkter har været. Duften er fin, men det er tydeligt at Milkshake her har lagt mest vægt på effekten. Milkshakes silvershampoo indeholder bl.a. blåbær, lilla pigmenter og mælkeprotein. Og så er denne shampoo altså sulfatfri! 

Det optimale, vil klar være hvis du bruger både en shampoo og en balsam! Så fylder du dit hår med lilla pigmenter, gennem hele din bad rutine. ?Dog vil jeg indskyde, at effekten af produkterne kan være meget individuel. Det kommer an på, hvordan dit hår tager imod farven. Hvor farveskadet dit hår er i forvejen, og hvilke farve du har som udgangspunkt. Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem