Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Guide: Sådan farver du selv dine vipper og bryn med Refectocil

Guide: Sådan farver du selv dine vipper og bryn med Refectocil

Af Camilla Svensson
Trænger dine bryn og vipper til ekstra farve? Læs med her, og få tips og tricks til, hvordan du selv farver dem med Refectocil øjenbrynsfarve.
Hvis du drømmer om mere markante øjne og ønsker at fremhæve dine vipper og bryn, er Refectocil øjenbrynsfarve og vippefarve et glimrende valg. Dette produkt er perfekt til både professionelle og almindelige brugere, der ønsker et flot og holdbart resultat, uden at skulle betale en formue for salonbehandlinger.

Med Refectocil øjenbrynsfarve og vippefarve kan du farve dine vipper og bryn i hjemmet og opnå samme flotte resultat som efter en salonbehandling. Det er en økonomisk og nem løsning, der giver dig en mere defineret form og en smuk farve på dine øjenvipper og bryn.

Så hvis du vil have et mere defineret og smukt udseende, er Refectocil øjenbrynsfarve og vippefarve en fantastisk løsning. Det er nemt at bruge og vil give dig en holdbar farve, der vil fremhæve dine øjne på den bedste måde.

Naturlige vipper og fyldige øjenbryn er IN

Måske du kender til de travle morgener, hvor tiden bare flyver afsted uden du har nået at tage makeup og sokker på? Tænk hvis dine bryn allerede havde definition og dine vipper en flot markant farve? Så kunne din mascara og øjenbrynspen spares til, når du for alvor skulle give den gas med makeup.

Store, fyldige øjenbryn med knald på farven er IN - og det er ikke kun fordi vi er blevet inspireret af Cara Delevingne på modescenen eller Daenerys Targaryens mørke øjenbryn fra Game of Thrones, at vores bryn-misundelse ingen ende vil tage... Markante øjenbryn har længe været en dominerende tendens.

Det samme gælder mørke øjenvipper. Det at farve vipperne mørke giver en fin og naturlig effekt, som sætter dine vipper i fokus. Når først du har farvet vipperne, indrammer de nemlig pænt dine øjne. Plus det kan spare dig for tid om morgenen, da du kan skippe de minutter det tager dig at lægge mascara hvis du har lyst - yaay! Læs med i artiklen, hvor vi klæder dig godt på, så du kan farve dine bryn og vipper med Refectocil derhjemme og samtidig få et professionelt resultat.
Derfor skal du vælge Refectocil øjenbrynsfarve

Refectocil er et førende brand indenfor øjenvippe og øjenbrynsfarve. Refectocil’s produkter sælges i dag i mere end 50 lande verden over, og har i flere år været det foretrukne valg blandt kosmetologer og private forbrugere, når vipper og bryn skal farves. Du kan derfor godt regne med at Refectocil øjenbrynsfarver og vippefarver er i topklassen (men til rigtig billige penge her på Luxplus).

Vælg den Refectocil farve der passer til dig

Du bestemmer selv dit udseende, og hvilken farve du vil bruge til dine vipper og bryn. Hvis du går efter et naturligt look, så bør du vælge en Refectocil farve, der ligger op af din normale hårfarve. Husk på at farven ‘kun’ holder i op til 6 uger, så det er ikke permanent - in case noget skulle gå galt. Refectocil har skabt en lang række af forskellige farver. Vælg mellem sort, blå-sort, brun, lysebrun, graphit, kastanje og rød.

Sensitiv hud

Har du en sensitiv hud, som godt kan reagere på produkter generelt. Så anbefales det, at du bruger Refectocil Sensitive. Refectocil Sensitive farver er baseret på planteekstrakter, og er derfor tilpasset en sensitiv hud og sensitive øjne.


Kan man bruge Refectocil uden Oxidant?

Svaret er nej - det kan du ikke. Refectocil’s farver skal blandes med Refectocil Oxidant Creme 3% eller Refectocil Oxidant Liquid 3% for at aktivere farvestofferne. Disse produkter købes separat - find dem her.

Hvor tit må man farve bryn og vipper med Refectocil?

Hvor længe farvning af dine vipper og bryn holder, afhænger af din livsstil, aktivitet samt vejret. Typisk holder Refectocil farven i op til 6 uger. Hvis det er sommer og du er meget udenfor eller meget i havet, vil farven typisk falme lidt hurtigere. Det samme gælder, hvis du er flittig bruger af makeupfjerner med alkohol, som også kan påvirke farven.


Sådan bruger du Refectocil øjenbrynsfarve

Nu hvor du forhåbentlig har fundet den Refectocil farve, som du ønsker at bruge, er det tid til at farve bryn og vipper. Læs med!

Det skal du bruge:Refectocil guide: Sådan gør du


Trin 1. Forberedelse

Start med at fjerne alt makeup fra dine bryn og vipper. De skal være helt fedtfri og tørre, når du går igang.

Trin 2. Tilberedning

Find din blandingsskål frem. Kom ca. 2 cm af den valgte Refectocil farve sammen med 10 dråber af Refectocil Oxidant flydende, eller 15-10 dråber af Refectocil Oxidant Creme i farveskålen. Bland Refectocil farven og Oxidant sammen, så at konsistensen bliver helt cremet.

Tip! Hvis du ikke har en blandingsskål, kan du bruge en mindre skål fra køkkenet. Tag evt. en lille plastikpose udover, så du ikke får permanent farve på din køkkenskål.

Trin 3. Farvning

Farveblandingen bør påføres med en rørepind eller en ren mascarabørste - hvad der fungerer bedst for dig. Lad farven virke i ca. 5-10 minutter, alt efter hvor kraftigt du ønsker farven. Det anbefales dog, at du ikke lader farven sidde for længe på første gang du farver. Du kan altid give dine vipper og bryn længere trækketid næste gang du farver med Refectocil.

Trin 4. Resultat

Når tiden er gået, fjern farven med fugtige vatrondeller, og lad nu vær med at gnide løs på dine brynhår og vippehår. Tør forsigtigt farven af og vupti, nu har du smukke farvede bryn og vipper!

Jeg håber at denne artikel har givet dig mere mod til at springe ud i farvning af bryn og vipper derhjemme med Refectocil.
Den er god nok