Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
elizabeth arden eight hour cream, w7 plumping gloss, eos lip balm sweet mint

Sådan får du store, smukke læber

Af blogger Line Munkholm
Før måtte man nøjes med en læbepomade, hvis man ville have lækre læber - i dag kan du få større, mindre rynkede, mere velsmagende læber på et sekund

Før i tiden måtte man nøjes med en læbepomade, hvis man ville dulle læberne lidt op. I dag findes der heldigvis et utal af produkter, der kan gøre lige præcis det for dine læber, som du har brug for. Har du for eksempel smalle læber, skal du gå efter en gloss med lip plumping effekt, og har du rynker, skal du vælge en lip serum, der virker udglattende. 


En lip primer for ekstra holdbar læbestift

Fix Your Lips Lip Primer fra W7 er en læbeblyant uden farve, som fungerer som en primer. Den påføres inden læbestift eller lipgloss og øger holdbarheden markant på disse. Herudover virker primeren fugtgivende, så din læbestift ikke kager eller sætter sig i læberynkerne. Det er især en god idé at anvende en primer som denne inden en mat læbestift, som har en tendens til at virke udtørrende. 


Mirakelkuren mod sprukne læber

Har uheldet været ude, og har du fået ultra tørre læber, der sprækker, så er den verdensberømte Eight Hour Cream Skin Protectant fra Elizabeth Arden den perfekte redning. Påfør den som almindelig læbepomade, og lad den virke natten over. Du kan også bruge cremen på hænder, fødder, albuer og andre steder, der trænger. Anti-aging til læberne

Hvis du for eksempel ryger vil du med alderen få markant tydeligere rynker omkring læberne end ikke-rygerne, da du spidser din mund og dermed opnår de såkaldte hønsemunds-linjer. Modéle Anti-Wrinkle Lip Defining Pencil er en anti-aging læbeblyant, der mindsker de fine, synlige linjer og rynker omkring læberne med op til 40%. Læbeblyanten forbedrer læbernes kontur og holder samtidigt læbestiften på plads.


Få mere fylde på

Er du udstyret med mindre læber, kan du med fordel prøve en lip plumping gloss, der forstørrer dine læber øjeblikkeligt. W7 Kiss Me Lip Plumping Lipgloss indeholder en formel, der får dine læber til at virke mere fyldige samtidig med, at de får en smuk glans.


Den klassiske læbepomade

Okay, den er ikke helt klassisk, for den kommer i en super smart og praktisk emballage, og så er den økologisk. Eos Lip Balm, som efterhånden har opnået klassiker-status, giver de blødeste læber helt uden brug af petrolatum (kendt fra Vaseline). Som en ekstra bonus bliver dine læber super velduftende og velsmagende.


TIP! Petrolatum er et spildprodukt fra brændselsindustrien og skal helst undgås, da den ikke har plejende egenskaber men derimod blot forsegler huden med en ikke-åndbar hinde. Den er god nok