Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Rose Day Cream fra Dr. Hauschka

Rose Day Cream fra Dr. Hauschka

Af Dr. Hauschka
Rose Day Cream er en klassiker fra Dr. Hauschka som giver nærrigsrig pleje til hud, der har brug for beskyttelse.

Rose Day Cream er en klassiker fra Dr. Hauschka Kosmetik og indeholder hele rosens alsidighed. Den plejer og beskytter tør og sart hud med tendens til rødmen og udvidede blodkar (couperose). Næringsrige udtræk fra forædlede rosenblomster og vilde hyben harmoniserer og styrker huden, mens sheasmør, voks af rosenblomst og avocadoolie beskytter den mod at tørre ud. Sammensætningen af rose, lægestokrose og perikon styrker og fremmer hudens naturlige kræfter. Rose Day Cream virker harmoniserende på hudens fedt-fugt-balance. Cremen giver huden pleje ved at forene rosens kraft med dens blidhed.

HUDTILSTANDE: Velegnet til tør, sart og moden hud med rødme. 

SÅDAN ANVENDES Rose Day Cream fra Dr. Hauschka

Påfør et jævnt lag i ansigtet, på halsen og eventuelt dekolleté om morgenen, efter du har renset og tonet huden. Rose Day Cream egner sig som dagcreme under din make-up. Som oliefri basispleje til natten anbefaler vi et Dr. Hauschka Serum efter rensning og toning. Ønsker du at understøtte huden med en impulsgiver er Dr. Hauschkas 28-dages kure velegnede. Som supplerende pleje til moden hud er produkterne fra Dr. Hauschkas regenerationsserie velegnede.

TIP: Som ekstra pleje til tør hud anbefaler vi Hydrating Cream Mask. De righoldige planteolier og -vokse plejer huden mærkbart og giver huden en afslappet og blød fornemmelse.


Den er god nok