Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ansigtsrens fra Dermalogica

Renser du egentlig huden godt nok?

Af Helle fra Dermalogica
Renser man sin hud med forkerte produkter, sidder der stadig meget snavs tilbage på huden. Læs her hvordan du får helt ren, og dermed sundere, hud.

Som du måske ved, er de fleste renseprodukter vandbaserede, skummende eller mælkeagtige. Vi har opdaget, at et af problemerne er, at mange i dag anvender federe, oliebaserede fugtcremer og holdbar, vandfast makeup og solcreme, som er vanskeligt at fjerne med vandbaserede renseprodukter, der ikke renser i dybden. Selvom man afrenser sin hud to gange med sådanne produkter, sidder der stadig en stor mængde fedtopløseligt snavs tilbage på huden, hvilket kan give tilstopninger og et mat, trist udseende.

Renseprodukter fra Dermalogica

Ens stoffer tiltrækker hinanden 

For effektivt at kunne fjerne fedtopløseligt snavs, er der brug for en ingrediens, der deler nogle af de samme karakteristika. Inden for kemien siger man, at ens stoffer tiltrækker hinanden. Fede, oliebaserede stoffer opløses bedst med lipider. Et eksempel herpå er, at mineralolie (eller babyolie) kan opløse al makeup og fedtstoffer på huden. Problemet med at anvende mineralolie er, at det ikke kan vaskes af huden med vand. For at fjerne olien kræver det en tonic med alkohol, men det anbefales ikke at påføre alkohol på huden – og især ikke på den sarte hud omkring øjnene.

To renseprodukter er bedre end et 

Dermalogicas Dobbelt Afrensning indebærer afrensning af huden først med et oliebaseret renseprodukt efterfulgt af afrensning med et vandopløseligt renseprodukt. På den måde fjernes både produktrester, og huden afrenses grundigt.

Vælg mellem PreCleanse Balm, som er ideel til normal og tør hud eller PreCleanse som er ideel til normal og fedtet hud. PreCleanse Balm er også god at have med på farten på grund af den faste konsistens og den medfølgende dobbeltsidede, bløde handske til afrensning og eksfoliering.


Den er god nok