Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Moroccanoil hårplejeprodukter

Redningen til tørt hår med Moroccanoil

Af Camilla Vingaard | Blogger
De lækre produkter fra Marokko, er blevet verdensberømte for sine genopbyggende og blødgørende egenskaber på håret, hvorfor Moroccanoil er et musthave

Moroccanoil har på rekordtid taget danskerne, sammen med resten af verden, med storm. Moroccanoil er rig på blandt andet antioxidanter, omega 3 og vitaminer. De lækre produkter fra Marokko, er blevet verdensberømte for sine genopbyggende og blødgørende egenskaber på håret. Derfor er Moroccanoil hårprodukterne også et must her til vinter, når dit hår bliver udsat for kulde og skiftende vejr.. i virkeligheden er Moroccanoil altid godt for dit hår, for om sommeren er det de mange besøg på stranden og solen der tørrer håret ud, men lige for tiden er det kulden der får skylden for vores tørre hår, og det er der heldigvis råd for. Hvis du passer ordentligt på dit hår, kan det være blødt og glansfuldt hele året rundt. 


Moroccanoil hår-kit til vinteren: 

  • Moroccanoil Hydrating Shampoo
  • Moroccanoil Hydrating Conditioner
  • Moroccanoil Oil Treatment
  • Moroccanoil Glimmer Shine Finish
  • Moroccanoil XL Pro Paddle Brush 


Moroccanoil Shampoo

Moroccanoil Hydrating Shampoo fås i flere forskellige størrelser, og det betyder også at prisen varierer. Det synes jeg er skønt, for så kan den fattige og de studerende også være med i kapløbet og det mest fugtige og glansfyldte hår. Denne shampoo tilfører håret fugt og giver selv det tørreste hår nyt liv. Den er smækfyldt med omega-3 olier, arganolie og alger der fugter i dybden, så du får et skinnende og blødt hår. Desuden er shampoo’en helt fri for parabener, sulfat og fosfat. For mig er det supervigtigt, at jeg ikke tilfører hovedbunden flere kemikalier end højst nødvendigt. 


Moroccanoil Conditioner

Den genopbyggende balsam fra Moroccanoil plejer helt i dybden. Formlen i balsammen er baseret på marokkansk arganolie, hvilket betyder at produktet er fyldt med sunde fedtsyrer, vitaminer og antioxidanter. Herudover er der også silkeprotein og keratin i balsammen, som styrker hvert enkelt hårstrå, så du er sikker på at dit hår bliver sundere. Du vil ret hurtigt opleve at dit hår ikke filtrer lige så meget som det måske plejer, samtidig med at håret genvinder sin elasticitet. Selv har jeg glat hår fra naturens side, og når jeg bruger kombinationen af Moroccanoil hydrating shampoo og balsam, er mit hår blevet meget mere medgørligt og det er næsten så silkeblødt at det nogle dage kan være svært for mig, at have elastik i håret, simpelthen fordi håret glider ud. Her skal det lige tilføjes, at jeg synes det er meget positivt at have så blødt og glat hår!


Moroccanoil hårbørste

Den lækre børste fra Moroccanoil er nok den bedste børste jeg nogensinde har haft, på trods af at jeg har sværget til WetBrush i mange år. Jeg har valgt den i XL, fordi mit hår er så tykt at intet mindre kan gøre det, når mit hår er vådt. Børsten er lavet af keramiske materialer med ioniske egenskaber, hvilken gør at børsten ganske simpelt frastøder vand. Det forkorter tørretiden og det gør styling af dit hår både nemt og ubesværet. Jeg vil give mine allervarmeste anbefalinger til børsten, og især hvis du nogle gange har filtret hår eller tykt hår, der gør at det tager en evighed at tørre! 


Slut din rutine af med olie og shine spray

Moroccanoil oil treatment er det næste skridt mod et sundt hår. Jeg bruger den både før føntørring (altså mens håret er vådt) og når håret er tørt, for lige at give lidt ekstra fugt til spidserne. Olien indeholder både omega-3 olie og arganolie, der styrker håret, gør det blødt og tilfører mere glans til håret. Hårolien er drøj i brug, så jeg vil anbefale 1-2 pump an på tykkelsen af dit hår. Olien trænger hurtigt ind i håret, og har en varmebeskyttende effekt. Olien fås i to størrelser, så der igen et produkt hvor alle kan være med i pris. 

Som afslutning kan du give håret et ekstra skud glans med Moroccanoil Glimmer Shine Finish Spray. Det er en finish spray der giver ekstra skinnende hår. Herudover beskytter den også håret mod sol, saltvand og kloring – så den er helt sikkert et must til sommer! Produktet skal sprøjtes i håret når du er færdig med at style dit hår. 

For mig er hårpleje uendeligt vigtigt, og det er én af de ting jeg bruger rigtig mange penge på. Velplejet hår er bare en virkelig vigtig accessory for mange kvinder og mænd. 


Den er god nok