Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
hårplejeprodukter

Plejende hårprodukter der genopbygger håret

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
"...derfor anbefaler jeg i dag fire produkter, der både plejer, styrker og styler håret, så du kan gå efteråret i møde med god samvittighed"

Lige så god som den lange, varme sommer har været for humøret, lige så hård har den været mod vores hår. Jeg nævner i flæng: skadelige solstråler, salt, klor og for mange hårvaske. Det er blevet tid til at rode bod på de ugerninger, vi har udsat vores hår for i løbet af de seneste måneder, og derfor anbefaler jeg i dag fire produkter, der både plejer, styrker og styler håret, så du kan gå efteråret i møde med god samvittighed overfor din – snart velplejede – hårpragt.


Verdens bedste (!) genopbyggende shampoo

Jeg siger det med det samme: Alterna laver – ubetinget – den bedste shampoo i hele verden. For et par måneder siden begyndte jeg at finde tykke hårstrå rundt omkring i min lejlighed, og jeg kunne ikke forstå, hvor de kom fra – lige indtil det gik op for mig, at de selvfølgelig kommer fra min egen hovedbund. Efter at have brugt Alternas Caviar Repair Rx Instant Recovery Shampoo i en periode, er mit hår styrket som aldrig før, og jeg kan næsten ikke tro mine egne øjne, eftersom mit hår de senere år kun er blevet tyndere og tyndere. Det har Alternas shampooer formået at lave om på, og for det er jeg evigt taknemmelig. Så hvis dit hår også er medtaget efter den varme sommer (eller bare generelt kunne trænge til at blive styrket), er Alterna et RIGTIG godt sted at starte. 


Den gode kur fra Olaplex

Det er så nemt at glemme, når hverdagen tager over, men dit hår har så godt af det: den regelmæssige kur, der reparerer, blødgør, plejer og styrker. Jeg er hoppet med på Olaplex-hypen, og bruger deres Hair Perfector No. 3, som både kan anvendes, hvis man kombinerer med resten af seriens produkter, eller ej. Olaplexs hårkur er særligt velegnet til slidt og skadet hår, og er derfor helt ideel her efter sommeren. Den skal bruges minimum en gang ugeligt, men kan bruges hyppigere, hvis nødvendigt. 


Oliedråber som plejer håret efter badet

Kruset hår er noget, som mange af os kender til, særligt efter sommerperioden. Her kan en hårolie gøre underværker, og den populære Glamour Serum Drops fra Toni&Guy er ingen undtagelse. De lækre dråber hjælper både med at fugtgive og kontrollere flyvsk hår, og så giver de masser af glans, når de fordeles i håndklædetørt, nyvasket hår. Man får virkelig meget for latterligt få penge!


Få volumen i håret når du styler det

Mange af os er fan af den volume, håret opnår, når det kommer i kontakt med havvand om sommeren. Men det behøver vi altså ikke give afkald på, bare fordi efteråret banker på. Alterna har lavet en volume mist, der ikke blot giver håret masser af fylde med det samme, men også hjælper til at bibringe mere volumen på længere sigt. Udover den forøgede fylde, hjælper denne mist også med at reparere og styrke ødelagt hår, så du både får styling og pleje i én.  Den er god nok