Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Karl lagerfeld parfume

Parfume fra Karl Lagerfeld - den perfekte gave

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Vil du forkæle dig selv, en kæreste eller en anden du har kær, så kan du roligt se nærmere på Karl Lagerfelds parfumer.

Du har sikkert stiftet bekendtskab med det verdensberømte brand Karl Lagerfeld. Brandet er navngivet efter top designeren med samme navn, som har skabt mange smukke kreationer gennem tiden. Før Karl Lagerfelds død nåede han at skabe et hav af smukke designs, som var kendt og elsket i mange lande på tværs af hele verden. Udover de mange mode kreationer har Karl Lagerfeld også lagt navn til en række utroligt velduftende parfumer, som både ser ud som - og dufter af ren luksus. Så vil du forkæle dig selv, en kæreste eller en anden du har kær, så kan du roligt se nærmere på Karl Lagerfelds parfumer. 

Karl Lagerfeld tilbragte mange år som top designer for modehuset Chanel, hvor han kreerede den ene smukke style efter den anden. Den tyske designer startede sin karriere i modebyen Paris, hvor han samarbejdede med forskellige modehuse i byen. Senere fik Karl Lagerfeld så stor succes, at han skabte et brand i eget navn, som stadig, her efter hans død, er en stor succes. 


Fantastiske dufte til både hende og ham fra Karl Lagerfeld 

Skulle du stå og mangle en ny duft til din duft garderobe, eller vil du bare gerne skifte din signaturduft ud med en ny og frisk duft, så er Karl Lagerfelds sortiment af parfumer et rigtig godt bud, da du uden tvivl vil kunne finde den perfekte duft til netop dig blandt sortimentet. 


Parfume til den feminine kvinde 

Er du kvinde eller vil du forkæle en kvinde i dit liv, så er parfumer som Karl Lagerfeld For Her en duft, som har vundet mange kvindehjerter på verdensplan. Karl Lagerfeld studerede i sin tid kunst, hvilket kommer til udtryk i flakonerne, da de hver især har deres unikke udtryk og personlige præg. 


Dufte til den selvsikre mand fra Karl Lagerfeld 

Til mænd vil parfumen Karl Lagerfeld Classic være det oplagte valg til den maskuline og selvsikre mand. Er du helt vild med parfumen, kan du også få den skønne duft som en after shave version, så du kan holde endnu bedre på den skønne duft. 

På Luxplus har vi samlet en række af Karl Lagerfelds skønneste dufte, så mangler du den perfekte gaveidé eller en ny smuk parfume til samlingen, så se udvalget igennem her på siden. Der er mange penge at spare på de populære varianter. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem