Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Giv dit hår ny glans og farve mens du plejer det

Giv dit hår ny glans og farve mens du plejer det

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Vil du friske din hårfarve op? Eller vil du måske bare prøve en anden hårfarve eller refleks for en dag? Så skal du prøve et produkt med skyllefarve

Skyllefarve findes i rigtig mange produkter, både som plejeprodukt, men også i stylingprodukter. Skyllefarve er en farvemetode, som kun lægger sig uden på hårstrået. Den går altså ikke ind i håret med kemi ligesom andre hårfarver. Derimod lægger den sig som et lille skjold rundt om hårstrået, og giver masser af shine og fornyet farve til håret. Da den kun binder sig uden på hårstrået, vil farven også typisk forsvinde igen efter de første par hårvaske. Netop dette gør, at du kan afprøve en ny hårfarve måske i kobber eller silver? 

Hårfarve til enhver

Milkshake har en lækker stylingmouse med farve i. Det er en skum, som ikke tynger håret, men blot giver en fantastisk pleje og farve til håret. Den er beriget med mælkeprotein, som hjælper med at genopbygge hårets fibre og skællag. Milkskahes Whipped Cream fås i flere farver, og skal i et håndklædetørt hår. Jeg kan anbefale at tage din hårbørste i brug, når du skal fordele produktet. Spray skummen rundt i hårbørsten, og red derefter produktet godt ud i hele håret. Herefter skal håret føntørres og styles som du plejer. Den skal altså ikke skylles ud igen.

Et andet produkt med både plejende effekt og farve er Colour Boost-maskerne fra REF. De fås også i mange fine farver, og er uden parabener og sulfater. Den bruges på samme måde som en hårkur. 

Så du starter med at vaske håret to gange i shampoo, og krammer håret tørt i et håndklæde. Herefter pumper du en lille håndfuld ud i hånden, og fordeler det godt ved at rede produktet ud i længder og spidser med fingrene. Denne hårkur skal virke i 3-10 minutter alt efter hvor meget styrke af farven, som du vil have i håret. 

Har du fået lyst til at prøve en ny hårfarve? Gør det! Den kan altid skylles ud igen ? 

Den er god nok