Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Start din nye, simple rutine med 5 produkter fra La Roche-Posay.

Nem hudplejerutine med La Roche-Posay

Af Sandra Schjerning | Influencer
I en travl hverdag kan det være svært at få tid til det hele, men en god hudplejerutine behøver ikke nødvendigvis bestå af en 12-step lang liste.

Hudpleje er en vigtig del af den daglige morgen- og aftenrutine. et er med til at give huden de bedste forudsætninger, når vi husker at rense, beskytte, fugte og pleje.

I en travl hverdag kan det være svært at få tid til det hele, men en god hudpleje rutine behøver ikke nødvendigvis bestå af en 12-step lang liste, som tager en time at komme igennem. Ofte er en enkel hudplejerutine mere end nok, og med disse 5 produkter fra La Roche-Posay er det nemt at komme i gang med en simpel, men effektiv rutine.

Alt til din hudplejerutine fra La Roche-Posay

1. Showergel

Start dagen med et hurtigt opkvikkende bad. Et køligt bad om morgenen er godt for mange ting, man bliver med det samme mere frisk, og det er godt for både hud og hår og din generelle sundhed at du får renset huden efter en lang nat under en varm dyne. 

La Roche-Posay Lipikar Soothing Protecting Shower Gel er en beroligende og beskyttende showergel, velegnet til tør og sensitiv hud. Den indeholder niacinamid, som er en aktivt anti-inflammatorisk stof, der lindrer kløe og irritation. Derudover indeholder den også sheasmør, der er kendt for sine fugtgivende og blødgørende egenskaber.  

2. Rens 

Ansigtsrens er et af de vigtigste trin i enhver hudpleje rutine, sørg derfor altid for at rense huden både morgen og aften, så du kommer af med skidt og snavs, undgår tilstoppede porer og får huden klar til at optage de efterfølgende produkter du bruger. 

La Roche-Posay Lipikar Cleansing Oil er en rensende olie der passer til alle hudtyper, men som er særligt velegnet til tør og atopisk hud. Renseolien har en rig formel med sheasmør og niacinamid, der renser huden effektivt for urenheder uden at virke udtørrende eller irritere huden. 

Olien er super nem at bruge, man skal bare fugte ansigtet med vand, pumpe en smule olie ud i hånden og massere det forsigtigt ind i huden. Herefter skyller man ansigtet grundigt og dupper huden tør med et håndklæde! 

3. Toner 

Efter du har renset huden, kan du med fordel bruge en toner. En toner bruges for at balancere hudens pH-værdi efter at man har renset ansigtet. Samtidig forbereder toneren dit ansigt til bedre at kunne tage imod de produkter, som kommer på efterfølgende. 

La Roche-Posay Physiological Soothing Lotion Toner passer perfekt til følsom hud. Den reducerer synligheden af porer, stabiliserer PH-værdien i huden og beroliger og efterladen den silkeblød.

Toneren er derudover uden parabener og farvestoffer. Toneren skal påføres med en vatrondel, ved forsigtigt at stryge vatrondellen over ansigtet efter brug af ansigtsrens - man skal ikke skylle toneren af efter brug, men lade den blive på huden. 

4. Spray  

Efter toner plejer jeg altid at bruge en ansigtsspray for at tilføre endnu mere fugt til min hud. Sprayen hjælper faktisk også din dagcreme med at binde mere fugt i huden og du opnår dermed et endnu bedre resultat. 

La Roche-Posay Thermal Spring Water er en effektiv kildevandsspray, der har en beroligende og antioxiderende effekt på huden og den er ekstra god hvis man har følsom eller irriteret hud. Sprayen indeholder en unik kombination af mineraler og efterlader huden blød, fugtet og frisk. 

5. Dagcreme 

En god ansigtscreme er afgørende for en flot, velplejet og fugtmættet hud. Huden i ansigtet bliver dagligt udsat for skadelige påvirkninger fra fx. sol, snavs og forurening, så det er vigtigt at din dagcreme beskytter, fugter og plejer huden.

La Roche-Posay Hydraphase Intense Riche er en intensiv fugtighedscreme til sensitiv og dehydreret hud og lover op til 24 timers fugt. Produkterne i La Roche-Posay’s Hydraphase serie er specielt udviklet til tør hud og produkterne beroliger øjeblikkeligt og genopretter hudens fugt og elasticitet.

Ansigtscremen indeholder desuden det unikke mineralholdige La Roche-Posay termiske kildevand der har en antioxiderende effekt. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem