Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Natura Siberica produkter

Natura Siberica - Redningen til tør hud

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Naturlige og økologiske hudplejeprodukter fra det Natura Siberica, er hurtigt blevet en favorit hos vores blogger. Det er genialt til bla tør hud!

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Natura Siberica, er nu et rigtig godt tidspunkt. Det russiske, anmelderroste kosmetik-brand producerer naturlige, økologiske skønhedsprodukter, som er baseret på wild harvested håndplukkede, vilde planter og urter fra naturen i Sibirien. Den særlige indsamlingsmetode i den uberørte natur sikrer, at planterne plukkes på nøjagtigt det tidspunkt, de indeholder den maksimale mængde næringsstoffer, og høsten bruges med det samme, så de gode ingredienser bevares i produkterne. Derfor er Natura Siberica-produkterne rige på beskyttende aktive stoffer og antioxidanter, og er desuden kendetegnet ved deres skønne dufte og smukke emballager, som sagtens kan få lov at stå fremme på badeværelseshylden. Og prikken over i’et? Alle produkterne er virkelig prisvenlige.


Natura Siberica til tør hud

Så længe, jeg kan huske, har jeg døjet med tør hud om vinteren. Jeg kan se det på både læber og hænder, så snart temperaturen begynder at dykke, men i år har også huden i mit ansigt og på resten af kroppet bemærket kulden. I kampen mod tør, irriteret vinterhud og kedeligt hår har Natura Siberica-produkterne virkelig bevist deres værd, og nu kan jeg slet ikke undvære dem! Jeg kan se og føle mærkbar forskel på min hud, og så føles det som en ekstra luksus at kunne forkæle sin hud og sit hår med velduftende, behagelige produkter. Så hvis du også døjer med vintertræt hår og hud – eller bare kunne tænke dig at prøve Natura Siberica – har jeg her samlet nogle af mine egne favoritter. 


Oblepikha Oil Complex Repair For Damaged Hair

Håret er et klassisk offer for vinterkulden, og det kan nogle gange være svært at bevare en blød og glansfuld manke, når den danske vinter først sætter ind. Denne hårolie dufter af tuttifrutti-bolcher (på den absolut bedste måde) og indeholder blandt andet havtorn- og arganolie, som beskytter, plejer og heler trist, skadet hår. 


Absolut Revitalizing Face Serum

Serum er et absolut must til dig, der gerne vil passe på og forkæle din hud. Denne variant har fået mange flotte anmeldelser, og med et indhold af hyaluronsyre, sibirisk kaviarekstrakt og islandsk mos virker den som en både fugtende og anti-aldrende undertrøje under ansigtscremen. Og så føles den let og skøn på huden!


Caviar De Russie Age Delay Face Scrub

Når huden bliver tør og sart over vinteren, kan man have tendens til at lægge skrubben på hylden – men det er en dårlig ide. Blid eksfoliering af huden, hvor hudceller dehydrerer og derfor dør hurtigere i løbet af vinteren, bør være et vigtigt step i vinterrutinen. Jeg er fan af denne blide, men effektive scrub til ansigtet, der udover at eksfoliere også blødgør huden.


Cleansing Fluid Dry & Sensitive Skin

Når min hud bliver tør og følsom i de kolde måneder, er jeg glad for at skifte til mere nænsomme produkter. Denne rensemælk er (med blandt andet stuearalie på ingredienslisten) specielt udviklet til at fjerne makeup og snavs på sensitiv hud, og derfor perfekt til følsom vinterhud. 


Taiga Daily Protection Hand Cream

Den vigtigste vinterklassiker: Håndcremen. Hænderne lider hårdt i kulden, og jeg har selv erfaring med, at kun de færreste håndcremer kan komme tørre, sprukne hænder til livs. Denne variant absorberes hurtigt, så man undgår en ubehagelig fedtet fornemmelse, og hjælper til at beskytte huden mod det kolde klima – og så passer den lige i håndtasken.


Rejuvenating Body Cream

Denne kropscreme er perfekt til vinteren. Ingredienslisten byder på en række vitaminer, antioxidanter og lækker olie, der ikke kun plejer og fugter, men også beskytter huden mod udefrakommende påvirkninger. Og så gør det ikke noget, at den også kommer i en virkelig smuk emballage og dufter fantastisk.


Den er god nok