Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
7. Januar 2016
Hårprodukter og Styling

Moroccanoil - et vidunderprodukt

Af Lonni Sandbjerg
MoroccanOil

Brandet MoroccanOil startede med en kvinde ved navn Carmen Tal. Hun opdagede produktet i en lille lokal salon efter at hendes eget hår var blevet svært skadet fra en tidligere salontur. Hun fik hurtigt øjnene op for oliens fantastiske egenskaber, og blev fuldstændig forelsket i produktet.
Derefter gik hun i fuld gang med at sprede nyheden om Moroccanoil, og hårprodukterne er blevet en kæmpe succes over hele verden, og du kan snart ikke gå ind i en professionel frisørsalon uden at støde på det velkendte turkise mærkat.

Moroccanoil produkterne er pakket med antioxidanter og innovative formularer, som resulterer i dramatiske ændringer i hårets struktur og udseende. Efter hårvask fordeler du en lille mængde Moroccanoil Oil Treatment i dit fugtige hår, hvorefter du føntørrer håret eller lader det lufttørre.


Hvorfor er Moroccanoil hårolie så effektivt?

Moroccanoil er et unikt produkt, som indeholder den eksklusive olie fra Marokko, som stammer fra argannødder, der ikke kan vokse i andre klimaer, og som høstes i en langsommelig proces, som ikke kan fremskyndes. Fremstillingsprocessen af den fine olie er ikke bare sådan ligetil, men til gengæld får man så også rigtig luksus for sine penge.

I dag bliver Moroccanoil solgt i mere end 30 lande og brugt af forskellige kendisser som f.eks. Taylor Swift og Jennifer Lopez for blot at nævne nogle få.
Du kan finde lige netop det produkt som passer til dit behov. Herunder kan du se nogle af de gode egenskaber som Moroccanoil tilbyder:


Moroccanoil til håret

  • Styling
  • Treatment af hår
  • Treatment af hovedbund
  • Shampoo og conditioner

Moroccanoil til kroppen

  • Olier
  • Fugtighedscremer
  • Exfoliators (scrubs)
  • Cleansers (rens)

Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.