Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
MoroccanOil

Moroccanoil - et vidunderprodukt

Af Luxplus
Kender du Moroccanoil? Ellers er det nu du skal lære dette musthave brand at kende! Få historien bag produkterne som Hollywood har kastet sig over.

Brandet MoroccanOil startede med en kvinde ved navn Carmen Tal. Hun opdagede produktet i en lille lokal salon efter at hendes eget hår var blevet svært skadet fra en tidligere salontur. Hun fik hurtigt øjnene op for oliens fantastiske egenskaber, og blev fuldstændig forelsket i produktet.

Derefter gik hun i fuld gang med at sprede nyheden om Moroccanoil, og hårprodukterne er blevet en kæmpe succes over hele verden, og du kan snart ikke gå ind i en professionel frisørsalon uden at støde på det velkendte turkise mærkat.

Moroccanoil produkterne er pakket med antioxidanter og innovative formularer, som resulterer i dramatiske ændringer i hårets struktur og udseende. Efter hårvask fordeler du en lille mængde Moroccanoil Oil Treatment i dit fugtige hår, hvorefter du føntørrer håret eller lader det lufttørre.


Hvorfor er Moroccanoil hårolie så effektivt?

Moroccanoil er et unikt produkt, som indeholder den eksklusive olie fra Marokko, som stammer fra argannødder, der ikke kan vokse i andre klimaer, og som høstes i en langsommelig proces, som ikke kan fremskyndes. Fremstillingsprocessen af den fine olie er ikke bare sådan ligetil, men til gengæld får man så også rigtig luksus for sine penge.

I dag bliver Moroccanoil solgt i mere end 30 lande og brugt af forskellige kendisser som f.eks. Taylor Swift og Jennifer Lopez for blot at nævne nogle få.

Du kan finde lige netop det produkt som passer til dit behov. Herunder kan du se nogle af de gode egenskaber som Moroccanoil tilbyder:

Moroccanoil til håret

  • Styling
  • Treatment af hår
  • Treatment af hovedbund
  • Shampoo og conditioner

Moroccanoil til kroppen

  • Olier
  • Fugtighedscremer
  • Exfoliators (scrubs)
  • Cleansers (rens)

Den er god nok