Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Dermalogica - et populært valg på hudplejeklinikken.

Min kosmetologs foretrukne valg

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Jeg spurgte hende direkte om hendes foretrukne valg, og hendes svar var klart: ”Dermalogica! Fordi Dermalogicas produkter kan forandre din hud”.

Har du nogensinde tænkt over, hvad din kosmetologs foretrukne produkter til hudpleje ville være?  

Det har jeg ofte, og forleden prøvede jeg at få en ansigtsbehandling i en ny og stor klinik med flere forskellige brands inden for hudpleje. Min kosmetolog havde udplukket et bestemt brand til min hud, og faktisk var det også hendes eget foretrukne valg.

Personligt synes jeg, at det kan være en ren jungle at finde rundt i hudplejeprodukter, fordi der er så stort et udvalg, og hvilke produkter virker lige bedst? Det er også min erfaring at hver gang man ligger på briksen hos en ny kosmetolog, så har hun et bedre udvalg til lige netop ens hud, end den serie man var i gang med derhjemme. 

Altså den serie man havde brugt +1000 kroner på sidst, fordi ens forrige kosmetolog havde anbefalet den. Hmmm…

Derfor synes jeg, at det var interessant at høre om hendes personlige og foretrukne valg, da der på hudplejeklinikken ikke kun var ét brand, som skulle sælges. Med mig hjem fik jeg også en guide til et afslappende bad, som jeg vil dele med jer.  

Dermalogica kan forandre din hud

Efter jeg spurgte hende direkte om hendes foretrukne valg, var hendes svar klart: ”Dermalogica! Fordi Dermalogicas produkter kan forandre din hud”.  

Udover at hun havde oplevet en flot forbedring på hende selv og hendes kunders hud, fortalte hun også at Dermalogica gjorde meget ud af at uddanne deres forhandlere i at vejlede i den helt rette hudpleje til hver enkelt kunde, da ingen hudproblemer er ens.


Risbaseret og eksfolierende bodyscrub

Et produkt som hun særligt fremhævede var Daily Microfoliant, som hun fortalte at alle hudtyper burde have stående derhjemme. Det er en risbaseret og blid eksfoliering til huden, som kan bruges hver dag. Med den kan du rense og eksfoliere den ”triste” og tørre overflade af huden, og som kosmetologen sagde til mig, ”hvis der sidder tørre hudceller på din hud, kan dine nærende cremer ikke trænge ind og have en virkning”. 

Så denne scrub måtte jeg prøve i min hudpleje, og ved at den fjerner de tørre hudceller, tilføjer den også bare en lækker glød til huden.  

Det perfekte bad med showergel og bodylotion

Undervejs i min behandling fik vi snakket om, at jeg (som så mange andre) er en travl mor til småbørn, og tiden til sig selv derfor er noget, man må sætte af til i kalenderen. Jeg fortalte hende blandt andet, at der for mig ikke var noget bedre end et varmt bad efter en lang dag! Da min behandling var slut, og jeg havde betalt ved kassen, gav hun mig to prøver med.Conditioning Body Wash og Body Hydrating Cream. Hun sagde, at næste gang jeg havde god tid til mig selv, så skulle jeg tage disse med i badet og tænke på følgende: 

Hvert minut tæller

Et bruse- eller karbad kan hjælpe på en bedre søvn og mindske spændinger i kroppen. Om du har fem eller ti minutter er det bevist, at du er mindre stresset end andre jævnaldrende, hvis du starter dagen med et bad. 

Ryd op

Et rent og opryddet badeværelse med let belysning giver ro i kroppen. Her gav hun mig så første prøve, nemlig Conditioning Body Wash og sagde, at denne vask til kroppen havde beroligende duftolier i sig, som hjalp på afslapningen. Og hun havde ret. Jeg prøvede denne Body Wash ved mit næste bad, og den dufter for mig af ren wellness på den luksuriøse måde. Virkelig lækker og en klar anbefaling, hvis du også er en som sætter pris på dine bade.

Drik vand

Især hvis du tager et langt bad, kan det være godt med et glas inden og efter badet for at bevare fugtbalancen og for at rense kroppen.  

Indstil temperaturen på vandet

Den bedste temperatur vi kan bade i, er omkring vores egen kropstemperatur, altså ca. 37 grader. Hvis vandet er for varmt, kan det udtørre vores hud og hår.  

Overdriv ikke

Selv om et langt bad er rart, så brug ikke mere end 30 minutter, da lange bade kan fjerne de naturlige fedtstoffer i huden. Her fik jeg min anden prøve, nemlig Body Hydrating Cream.

Denne creme indeholder, ligesom sæben, beroligende duftolier, som giver huden et fugtbad, imens sanserne forkæles af de blide dufte. Og det gør den sandelig. Disse to prøver havde intet med min hudpleje i ansigtet at gøre, men gav mig en hel afstressende og plejende kropsbehandling med hjem, som jeg håber, at I også kan få glæde af derhjemme.  

Den er god nok