Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Makeup-tips til huden, når de første fine linjer viser sig

Makeup-tips alle over 30 bør kende

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Hvad er egentlig hemmeligheden ved en flot ansigtsmakeup, når man begynder at få fine linjer, og hvad er no-go? Læs med her!

Hvad er egentlig hemmeligheden ved en flot ansigtsmakeup, når man begynder at få fine linjer, og hvad er no-go at bruge, når alderstegnene viser sig i huden. Det vil jeg forsøge at forklare her.

Hver gang jeg har haft en kvinde til makeup i stolen, hører jeg stort set altid sætningen “kan du ikke få mig til at se ung og smuk ud”. Det vil jeg selvfølgelig altid forsøge på, men vidste du, at flere produkter faktisk kan fremhæve rynker eller fine linjer? 

Makeup til kvinder over 30

Start altid med en sund og fugtet hud. Så efter din afrensning og dagcreme om morgenen, er det godt at bruge en foundation, som kan give masser af fugt. 

Her har jeg en klar favorit, og den er fra Elisabeth Arden. Den er til en tør-normal hud, og netop det fugtgivende som findes i denne foundation, er ekstra vigtigt, hvis man vil skjule fine linjer. Den indeholder også solfaktor 15, som er med til at beskytte huden mod solskader, der stadig kan ske om efteråret. Jeg bruger en foundationbørste til at arbejde produktet ind med. Det giver et flot resultat, og man slipper for foundation i hænderne. Husk selvfølgelig at rengør penslen i ny og næ med en mild shampoo for at undgå bakterier. 

Hvis jeg skal ud en aften, så blander jeg min foundation op med en lille dut af Youngbloods Illuminator med diamantstøv. Det ser lige så fint ud som det lyder, men selvfølgelig på en helt naturlig måde. Den blender nemt ind i huden, og giver lige det ekstra shine, som er så smukt, når lyset fanger. Den kan også bruges for sig selv ved at duppe på kindben, øjenlåget eller på brystet. 

Til at afslutte med giver jeg et par pift af Jane Iredales Hydration Spray. Den får makeuppen til at smelte ind i huden, og giver det her lækre naturlige look. 

Men hvad er no-go at bruge til fine linjer? 

Du kan selvfølgelig stadig bruge det meste makeup i 30’erne, men der er et par enkelte produkter, du kan bevæge dig udenom, hvis du ønsker at skjule fine linjer. 

Undgå en løs og tør pudder. Løs pudder lægger sig ofte i linjerne og især ved øjenområderne. På den måde kan den være med til at fremhæve disse. Derfor er cremede produkter at foretrække. Hvis du bedst kan lide pudderform, kan du med fordel prøve Youngbloods Creme Powder Foundation. Det er nemlig en mere cremet pudder, som navnet antyder. 

Undgå også perlemor. Både i øjenskygge, blush og læbestift. Perlemor har en fremhævende effekt, som især godt kan lide at lægge sig i og fremhæve fine linjer. 

Så det vigtigste råd herfra er fugtgivende makeupprodukter til huden i +30’erne. 

Den er god nok