Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
maybelline mascara, W7 eyeliner, Loreal True Match, vaseline

Makeupguide til den travle type – smuk på 5 minutter

Af blogger Line Munkholm
Du behøver kun 5 minutter med 5 produkter for at skabe en naturlig men stadig lækker makeup. En guide til dig der ikke har alverdens tid foran spejlet

Det er ikke altid man har tid til at stå længe foran spejlet om morgenen, men med denne guide behøver du faktisk ikke mere end 5 minutter for at blive klar - det kan vi lide!

Trin for trin makeup guide

  1. Start med at gennemfugte dit ansigt med en god dagcreme. Det er vigtigt at bruge rigelige mængder, så det ansigt bliver gennemfugtet, og der stadig er en smule creme i overskud på huden. Det hjælper dig nemlig til at få det sunde, ”dewy” look med masser af glød. Vichy’s Aqualia Thermal Dynamic Hydration Rich cream er perfekt, da den indeholder hyaluronsyre, der er en effektiv fugtgiver, fugtbindende glycerin, plejende sheasmør samt Vichy kildevand, der beroliger huden og modvirker rødme.
  2. Fortsæt så med en foundation med medium dækkeevne, men brug den kun på steder, hvor du rent faktisk har noget at skjule. Dit look ser nemlig allermest indbydende ud, når man kan se din naturlige hud ”igennem” makeuppen. Vælg eksempelvis L’oreal True Match Foundation i en nuance, der matcher din egen hudtone helt præcist.
  3. En makeup guide, der har fokus på tids- og produktbesparelse kan ikke komme uden om verdens bedste multiprodukt; Vaselinen - highlighter og lipgloss i en. Brug den på læberne mikset med en lille smule foundation for et beige, naturligt resultat. Læg også en smule på det øverste af dine kindben og lige under dit øjenbryn på brynbenet. Vaselinen fanger lyset og fremhæver dine smukke konturer. 
  4. Brug en kohl blyant som W7 Kohl Eyeliner Pencil i Blackest Black langs den øverste vippekant og tone den ud med en vatpind for et sexet smokey look. Hvis du har store øjne, kan du også bruge den på den nederste våde vippekant, men hold dig fra dette område, hvis du har små øjne.
  5. Slut af med et enkelt lag mascara. Undgå edderkoppevipper med masser af lag på, da det er det naturligt sexede, du går efter på den sparsomme tid. Maybelline Lash Sensation Mascara definerer dine vipper og giver dig sexy svung med et enkelt strøg. Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem