Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Holdbar makeup

Makeup der holder hele natten

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Festsæsonen er for alvor skudt i gang, og der venter en masse sjove og lange nætter forude. Derfor er det vigtigt at makeuppen holder i mange timer!

Sæsonen for jule- og nytårsfejringer er skudt i gang, og der venter en masse sjove og festlige nætter forude i den kommende tid. Men hvis der er én ting, der kan udfordre os, der godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af makeuppen til blandt andet årets julefrokoster, så er det at få makeuppen til at holde hele natten. 

Derfor har jeg her samlet tre absolutte musthaves, der nok skal holde din makeup smuk og på plads til december-månedens festligheder.


Makeup der holder

Primer: Mattifying Face Primer fra Jordana

I evigheder så jeg internationale bloggere omtale det prisvenlige brand, Jordana, og dets populære produkter, så da Luxplus begyndte at forhandle mærket ville min begejstring nærmest ingen ende tage. Denne her primer er en af de få primere, jeg har testet, som rent faktisk minimerer min huds tendens til at skinne og oliere i løbet af dagen. Desuden føles den let og behagelig på huden, og så koster den kun 50 kroner, hvilket er en brøkdel af det, jeg ellers typisk betaler for mine primere. Har du endnu ikke prøvet Jordana eller er du bare ude efter en rigtig god, langtidsholdbar primer til årets julefestligheder, vil jeg anbefale dig at få fingrene i dette vidunder med det samme!


Setting Spray: Make It Last Setting Spray fra Milani

Ligesom med Jordana er Milani et af de brands, som man i Danmark tidligere kun kunne købe i udlandet, og jeg må selv erklære mig skyldig i at have hamstret mange, mange af deres produkter i USA. Et af de produkter, jeg er rigtig glad for nu at kunne købe herhjemme er denne setting spray. Et par spray henover ansigtet, når makeuppen er lagt, sørger for at låse det hele på plads. Så risikerer du ikke, at din foundation skøjter rundt på huden, og slipper dermed for et chok, når du kigger dig i spejlet klokken tre om natten. 


Blotting paper: Blotterazzi Pro fra The Original Beautyblender 

Selv den bedste primer og setting spray kan have svært ved at bekæmpe en olieret t-zone, når makeuppen har siddet på hele aftenen, imens du har væltet rundt på dansegulvet. Jeg har selv lavet beauty-bommerten at tilføje lagvis af pudder, så snart jeg er begyndt at skinne i panden og ved næsefløjene, og let me tell you; det gør kun problemet værre, og sandsynligheden for at ende med et meget cakey ansigt er desværre stor. Her kommer de geniale blotterazzi-puder ind i billedet. Blotterazzi er små, flade pads, der i teksturen minder om din velkendte beautyblender, og de fungerer ved at absorbere det overskydende fedtstof, der kan samle sig ovenpå din makeup. Det eneste du skal gøre er simpelthen at presse blotterazzi’en let ovenpå de områder, der skinner, og voila – din uønskede shine er væk! Det bedste er, at produktet kan genanvendes igen og igen – sørg blot for at rense den med en beautyblender-rens eller mild håndsæbe, når aftenen er omme. 

Den er god nok