Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Universalcremen Dr. PawPaw

Månedens musthave: Dr. PawPaw Balm

Af Luxplus
Hvis du kun må have én ting med i tasken så lad det være en Dr. PawPaw Original Balm! Opdag super multiproduktet som har lagt England ned.

Kender du det når man støder på et nyt beauty produkt som man egentlig ikke har de store forventninger til, eller som man måske lige umiddelbart synes virker lidt opreklameret?
Sådan havde jeg det med Dr. PawPaw Original Balm. Alene navnet Dr. PawPaw lyder ærlig talt en anelse fjollet, og jeg havde derfor lidt svært ved at tage de små tuber med universalcreme seriøst da jeg først fik dem i hænderne.

Men ikke desto mindre er de engelske kvinder gået helt bananas over Dr. PawPaw balmen som åbenbart er et af de helt hotte beauty produkter i London lige nu, så jeg blev jo nødt til at teste hvad hele den her Dr. PawPaw hype handlede om.

Og den hurtige dom er: Jeg er fuldstændig solgt. Nu har jeg rendt rundt med den gule tube i min taske i et par uger, og den er blevet en helt uundværlig læbepomade/håndcreme som følger mig overalt.


Hvad er Dr. PawPaw Original Balm og hvad kan den?

Mit nye ”øde-ø produkt” Dr. PawPaw Original Balm er en slags universalcreme som kan bruges til… ja, nærmest hvad som helst ifølge producenten, men jeg har selv brugt den flittigt som læbepomade, håndcreme, til at style øjenbryn med og til at lægge de dér små, irriterende og flyvske ”babyhår” i min pande ned med.

Dens konsistens minder lidt om en tyndere udgave af Elizabeth Arden Eight Hour Cream, men den er parfumefri og trænger ret hurtigt ind i huden.

Multifunktionelle produkter er og bliver bare smarte, og den her balm har simpelthen så mange funktioner at jeg bliver nødt til lige at liste de bedste op: 

 • Læbepomade (Den er sindssygt god til tørre læber! Mine egne læber er blevet vildt bløde efter jeg er begyndt at bruge den)
 • Håndcreme
 • Neglebåndscreme (Slut med flossede neglebånd)
 • Fodcreme og hælcreme
 • Tørre albuer (I det hele taget tør og revnet hud)
 • Aftersun (Indholdet af aloe vera og olivenolie gør den oplagt som beroligende og plejende creme til solskoldet hud)
 • Babysalve (God til en øm og rød blenumse – Balmen er parfumefri og indeholder kun naturlige ingredienser så du kan bruge den på en sart barnehud)
 • Makeup primer (Især som øjenskygge primer synes jeg at den fungerer rigtig godt)
 • Browstyler (Jeg har selv brugt den til at style mine øjenbryn)
 • Insektbid og hudirritationer (Den skulle kunne mildne smerten ved insektbid og hjælpe med at hele og berolige irriteret hud)
 • Hårolie (Brug den til at pleje og fugte de tørre, splittede spidser, eller til at give håret en naturlig glans)
 • Highlighter (Fremhæv kindbenene med lidt shine)
 • Lipgloss (Den giver læberne en flot glossy effekt)

Okay, så tror jeg vi stopper her, men du kan garanteret finde endnu flere ting at bruge Dr. PawPaw Balmen til når først du er i gang med at bruge den.

Hvad indeholder Dr. PawPaw Original Balm?

Det bedste ved PawPaw universalcremen er at den kun indeholder naturlige ingredienser og kun det der er nødvendigt. Behøver jeg at nævne at jeg hader de dér produkter med verdens længste ingrediensliste, og man aner ikke hvad halvdelen af de mærkelige ord betyder?

Det lidt mærkelige navn ”PawPaw” er faktisk navnet på en papaya frugt som er en af hovedingredienserne i balmen. Pawpaw frugten indeholder store mængder B-vitamin og C-vitamin (faktisk mere end appelsiner!) og den skulle være vildt fugtgivende for huden. Derudover får du petrolatum (også kendt som good old vaseline), aloe vera og olivenolie som også er super fugtgivende, får balmen til at trænge hurtigt ind i huden og giver en smuk glans.

Skal jeg nævne et minus ved Dr. PawPaw balmen, må det være at jeg ikke synes at indpakningen passer til indholdet. Den ”giftig-gule” farve på den originale version er næsten lidt for hidsig i forhold til de gode, naturlige og parfumefri ingredienser den indeholder. Men, det er selvfølgelig en smagssag og blot en lille bagatel. Det vigtigste er jo at den virker, og til gengæld er den da nem at finde i tasken.

De farvede varianter – Dr. PawPaw Tinted Balm

Jeg skal selvfølgelig også lige huske at nævne de to farvede udgaver af balmen nemlig:

Dr. PawPaw Tinted Peach Pink Balm og Dr. PawPaw Tinted Ultimate Red Balm.

Disse to balms indeholder fuldstændig de samme gode ingredienser som den originale balm, men er tilføjet en fin fersken pink farve i den lyserøde tube, og en lidt mere intens rød farve i den røde version.

De to farvede balms er beregnet til læberne, og gør det super godt som lipgloss med en flot shiny effekt der holder længe, men de kan også bruges som cremeblush på kinderne.
Det smarte ved dem er at du selv kan bygge farven op. Jo flere lag du påfører, jo mere kraftig bliver den pink eller røde farve. Til hverdagslooket kan du dermed påføre en lille smule for at få et naturligt look, og når du så skal videre ud om aftenen, så tilføjer du bare lidt ekstra balm, og bygger farven op på kinder og læber.

Endnu en gang må jeg bare sige – multipurpose produkter – jeg elsker jer!

Den er god nok