Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Månedens duft – CLEAN White Woods

Månedens duft – CLEAN White Woods

Af Luxplus
De populære parfumer fra Clean bliver altid revet væk. Denne måned har vi sat fokus på en ny parfume klassiker fra Cleans skønne duftunivers.

Denne måned har jeg fundet min nye yndlings vinterduft fra CLEANS duftunivers. Vi har ellers tidligere oplevet at enten hader man duftene fra CLEAN eller også er man fuldstændig VILD med dem. Med White Woods parfumen er vi all in!!
 
Duften er helt vildt ren og fin og virker meget eksklusiv, og især en skøn duft af vanilje rammer din næse gør den ekstra feminin. Kort sagt, så dufter den som om den koster meget mere end den gør – og det ka vi jo godt li.
 
Vi vil helt klart anbefale denne parfume hen over vinteren, da den på en eller anden måde passer til sådan et rigtig klart, koldt vintervejr og navnet White Woods får os til at tænke på en vintergåtur i skoven med træer dækket af sne. Parfumemagerne bag Clean beskriver den selv som et duftudtryk for dansende sollys i en rydning i skoven.

Duften indeholder noter af bergamot, mandarin og diskret sort peber, men har også fine, feminine blomsternoter af magnolie, lilje og vanilje orkidé. Basen består af en fin dybde af sandeltræ, musk, rav og trænoter.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem