Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
3. Marts 2017
Hårprodukter og Styling

Lyse striber - sådan opfrisker du dit blonde hår!

Af youtuber signe hansen
lyse striber i bloondt hår


  1. Start med, at vaske dit hår så eventuelle produkter og skidt vaskes væk inden hårfarvningen.
  2. Hvis du ønsker at farve hele håret, så fordel først farven i rødderne og dernæst i længderne. Hvis du – som vist i videoen – ønsker et mere naturligt resultat med highlights og lysere spidser, så hæld lidt farve op i en kop eller skål. Påfør farven med en lille børste. Dit ansigt bliver rammet rigtig flot ind, hvis du sørger for, at påføre farve i nogle af de totter der hænger ned langs ansigtet. Fortsæt med, at påføre farve på nogle tilfældige, tynde totter rundt i håret. Hvis du ønsker en ombre/dip dye effekt, så læg ekstra fokus på spidserne.
  3. Lad hårfarven virke i ca. 30-40 minutter. Herefter vasker du farven ud.
  4. Hvis du ønsker en lidt mere kølig, skinnende blond farve, så brug herefter farvebomben fra Revlon. Bliv ikke skræmt af den lilla farve! Den trækker gule toner ud af håret, og får virkelig det bedste frem i de blonde highlights. Den skal virke 3 minutter, inden den skylles ud.
  5. Style dit hår som du plejer, og nyd dit nye forårsklare hår!


Sådan laver du lyse striber med hårfarveProdukter i artiklen

KOMMENTARER

Anonym
3. Maj 2019
Hvilken en hårfarve er det, hun bruger?
Tints Of Nature har mange forskellige ??
Svar fra luxplus - 3. Maj 2019
Hejsa. Tak for din besked. Signe bruger Tints Of Nature Permanent Colour 10XL Extra Light Blonde, som desværre er udsolgt pt, men vi har disse på lager: https://www.luxplus.dk/brand/tints-of-nature
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus