Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
lyse striber i bloondt hår

Lyse striber - sådan opfrisker du dit blonde hår!

Af youtuber signe hansen
Vejret kan gøre dine gyldne lokker lidt triste og matte at se på. læs eller se hvordan du kan opfriske eller lysne dit hår på en naturlig måde!


  1. Start med, at vaske dit hår så eventuelle produkter og skidt vaskes væk inden hårfarvningen.
  2. Hvis du ønsker at farve hele håret, så fordel først farven i rødderne og dernæst i længderne. Hvis du – som vist i videoen – ønsker et mere naturligt resultat med highlights og lysere spidser, så hæld lidt farve op i en kop eller skål. Påfør farven med en lille børste. Dit ansigt bliver rammet rigtig flot ind, hvis du sørger for, at påføre farve i nogle af de totter der hænger ned langs ansigtet. Fortsæt med, at påføre farve på nogle tilfældige, tynde totter rundt i håret. Hvis du ønsker en ombre/dip dye effekt, så læg ekstra fokus på spidserne.
  3. Lad hårfarven virke i ca. 30-40 minutter. Herefter vasker du farven ud.
  4. Hvis du ønsker en lidt mere kølig, skinnende blond farve, så brug herefter farvebomben fra Revlon. Bliv ikke skræmt af den lilla farve! Den trækker gule toner ud af håret, og får virkelig det bedste frem i de blonde highlights. Den skal virke 3 minutter, inden den skylles ud.
  5. Style dit hår som du plejer, og nyd dit nye forårsklare hår!


Sådan laver du lyse striber med hårfarveDen er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem