Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Langt og sundt hår med Olaplex og hårvitaminer

Langt og sundt hår med effektiv hårpleje

Af Sandra Schjerning | Influencer
Langt og sundt hår er en proces, som kræver tålmodighed og de rigtige produkter.

Vi drømmer nok alle sammen om det. Hvis ikke det skal være langt, så i hvert fald et sundt hår der ser godt ud! Glattejern, hårfarve, føntørrer, sol og saltvand er alt sammen med til at ødelægge vores hår og gøre det tørt og slidt at se på og nogle gange er det bare som om at hverken balsam eller hårmasker kan rette op på nogle af tingene. Indtil Olaplex og hårvitaminer kom på banen! 

Første skridt mod sundt hår med Olaplex

Hvis man skal have den fulde effekt af Olaplex, så starter rejsen mod nyt og lækkert hår, med en tur forbi frisøren! Her kan man bede om at få Olaplex med i sin behandling, hvis man fx. skal have farvet hår og så starter de dér med første del af behandlingen, som er No. 1 Bond Multiplier og No. 2 Bond Perfector. Holdet bag Olaplex har udviklet et innovativt nyt molekyle, der både er fri for silikone og olier og som beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur og som er specielt effektivt under og efter en kemisk behandling, som fx. hårfarvning. Derhjemme skal man så efterfølgende holde behandlingen ved lige, ved at bruge de resterende produkter i serien.

Hjemmebehandling

Olaplex produkterne har fokus på at forbedre dit hår og ikke bare give det en kosmetisk effekt. Når Olaplex kommes i håret, sammenlinkes hårets bindinger og det gør håret stærkere og sundere. Olaplex Hair Perfector No.3 kan sagtens bruges selvom man ikke har fået en salon behandling inden, da den også fungerer som en almindelig og plejende hårkur, men den er selvfølgelig endnu mere effektiv, hvis man forinden har været en tur forbi frisøren. Kuren passer til alle hårtyper, den er utrolig fugtgivende og specielt god til skadet, slidt og farvet hår. Hvis man har været forbi en frisør salon og fået Olaplex no. 1 og 2, så virker Olaplex no. 3 ved at gå ind og vedligeholde effekten af den behandling man har fået. 

For at få det bedste resultat, skal Olaplex no. 3 fordeles i uvasket og håndklædetørt hår. Produktet masseres godt ind i længderne og spidserne og skal herefter virke i ca. 10 minutter, men meget gerne længere. Herefter vaskes håret med shampoo og balsam.  

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No. 4 indeholder styrkende egenskaber og har en reparerende og genopbyggende effekt på håret. Den rengøre håret i dybden uden at virke udtørrende på hverken hovedbund eller hår. Shampooen anvendes ved at massere en passende mænge ind i hår og hovedbund, mens man skummer det godt op og herefter skyller efter med vand. Shampooen skal bruges efter Olaplex no. 3 og for det bedste resultat suppleres efterfølgende med Olaplex Bond Maintenance Conditioner No. 5, som er en plejende og fugtgivende balsam, der beskytter håret mod UV-stråler og samtidig eliminerer frizz. Balsammen fordeles i længder og spidserne af håret og skal virke i 3-4 minutter inden den skylles ud.

Kombineret vil de tre produkter hjælpe til at opnå et sundt og stærkt hår, der ser lækkert ud og føles dejligt og blødt. Som et ekstra plus er Olaplex produkterne farvebeskyttende, fri for sulfater og parabener og veganer venlige! 

Hvis man gerne vil gå hele vejen i jagten på sundt og lækkert hår, så kan man supplere de ovenstående 3 produkter med Olaplex No. 6 Bond Smoother, som er en koncentreret leave-in kur, der blødgør, fugter og forhindrer kruset hår i op til 72 timer! Den er ekstra god til kemisk behandlet, tørt og skadet hår og sørger for at fugte håret så det kan genfinde sin naturlige balance.  Derudover bidrager den til at forkorte den tid man bruger på at føntørre håret! Den bruges ved at påføre en lille mænge produkt i håndklædetørt hår, det skal fordeles fra midten af håret og ned til spidserne. Har man meget tørt hår, kan det også anvendes i tørt hår efterfølgende. 

Længere hår med hårvitaminer

Hvor Olaplex produkterne går ind og sørger for at styrke og reparere håret, så findes der også en anden metode til at styke håret, mindske fældning og få håret til at vokse sig længere og stærkere og det er her at hårvitaminerne kommer på banen! 

Good For Me Hair Luxious vitaminer indeholder massere af biotin og 25 andre nøje udvalgte ingredienser, der giver dit hår de bedste næringsstoffer og gør dem til nogle ekstra powerfulde hårvitaminer. Man kan selvfølgelig ikke forvente at vågne op med 20cm længere hår fra den ene dag til den anden, men tager man den daglige dosis på 2stk, over en længere periode så skulle man gerne se resultater. Det anbefales som regel at man tager vitaminerne i en periode på mindst 3 måneder for at se en ordentlig effekt. Good For Me Hair Luxious vitaminerne kommer i tabletform, og i en bøtte er der vitaminer nok til en hel måned! 

Så hvis du starter nu, skulle du gerne komme sommerens vejr i forkøbet, så dit hår er klar til sol og strand og stadigvæk ser sundt og lækkert ud! 

Den er god nok