Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Produkter fra Xlash

Få lange bambivipper og fyldige bryn med XLash

Af Camilla Vingaard | Blogger
XLash tilbyder blandt andet vippeserum, der med garanti vil give dig længere, fyldigere og mørkere vipper. Blive klogere på produkterne fra Xlash her

Har du også set pigerne på instagram, med overdrevet lange vipper? Undrer du dig over, om det dog kan være muligt, at være født med de bambi øjne? Det kan det nok godt. Et endnu bedre bud er dog, at de har fundet en god vippeserum. Det bedste ved dét er, at det betyder at du også kan få lange fyldige vipper. XLash tilbyder vippeserum, der med garanti vil give dig længere, fyldigere og mørkere vipper. Jeg har samlet en lille samling, der helt sikkert vil opgradere dine vipper til version 2.0. 


Lange fyldige vipper med XLash PRO

XLash PRO øjenvippeserum er en vippeserum, der giver længere og fyldigere vipper. Serummet er testet af øjenlæger. Testresultater har vist, at efter blot 28 dage skulle dine vipper være 45% længere, 40% fyldigere og 20% tykkere. Herudover er serummet oliefrit og kan derfor godt bruges, selvom man har eyelash extensions. 

Nogle mener faktisk, at øjnene er sjælens spejl. Derfor er det vigtigt, at skabe den smukkeste ramme om sjælen. Lange fyldige, mørke vipper er et must. XLash er et resultat af forskning og ultimativt en innovativ formel, der består af Biotin eller B7 vitamin, som den bærende ingrediens. Du kan se forskel efter blot 28 dage, og du kan bruge produktet med god samvittighed! XLash er nemlig cruelfree, og det betyder blandt andet at produkterne ikke bliver testet på dyr. 

Jeg har førhen brugt M2, og det synes jeg sveg når man tog det på. Det har jeg slet ikke oplevet med XLash vippeserum. Doseringen er rigtig fin, og det er mit indtryk at det er drøj i brug! XLash anbefaler at det påføres om aftenen, og efter 2 måneder kan du nøjes med at påføre det 1-3 gange om ugen. Dog skal du huske at holde en måneds pause hver halve år. 


Den perfekte mascara til dine lange vipper 

XLash mascara er prikken over i’et, når du skal indramme dine smukke øjne. XLash mascara har specielle polymer, som dækker hvert enkelt vippehår med et fint lag farve. Mascaren indeholder olier, som gør at den holder uanset vind- og vejrforhold. Herudover indeholder mascaren nogle af de samme egenskaber som vippeserummet, og den kan derfor også hjælpe dig til længere og fyldigere vipper! Win/Win hvis du spørger mig. 

Selvom mascaren er vandfast, er den nem at fjerne med makeupfjerner! Så der er ikke noget ekstra arbejde. 


Buskede bryn med XBrow

XBrow øjenbryns conditioner er en yderst effektiv serum, der gør dine bryn både tættere og fyldigere på bare 28 dage. Du vil opleve at dine bryn bliver mørkere og tættere. Produktet indeholder specielle ingredienser, der fremmer cellefornyelsen og dermed øger hårvæksten i dine bryn. Efter 6 uger, vil du se det bedste resultat – så du skal bare væbne dig med tålmodighed! Jeg kan selv se det, på især det ene af mine bryn. Det er virkelig blevet lækkert og fyldigt, efter kun 2 uger. Det andet halter lidt bagefter, men jeg er sikker på at jeg har et sæt lækre øjenbryn om 6 uger. 

Inden du bruger produktet, så ryst flasken godt. Conditioneren skal helst bruges om aftenen og kun én gang dagligt. 

Værsgo’! Nu er du altså klar til at vise dit (endnu smukkere) ansigt frem, med lange fyldige vipper og bryn. 


Den er god nok