Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Guide: Perfekte røde læber

Kysseklare røde læber

Af Lonni Sandbjerg
Herunder vil jeg guide dig igennem hvordan du påfører de perfekte røde læber.

Når vi vælger et look til en specifik date, event eller bare bytur, skal vi vælge hvilken del af ansigtet vi vil fremhæve. Du kan selvfølgelig vælge at fremhæve både øjne og læber, men pas på det ikke går hen og bliver en farvelade og din makeup bliver for tung at se på. 


Det er lidt det samme når man vælger tøj. Vælger du at vise dine ben, skal du pakke barmen væk. Vælger du derimod at vise barm, så pakker du benene væk. Hvis du flasher både barm og ben bliver det meget nøgent at se på. Men hvis du pakker det hele væk i en rullekrave og lange bukser ser du også meget lukket ud. 


De fleste vælger at fremhæve øjnene da kraftig læbestift kan ende med at blive tværet ud og se mere joker agtig ud end sensuelle læber. Fear not. Her er dagens læbetips!


Trin 1 

Sørg for at dine læber er frie for døde hudceller. Dette kan du opnå ved at bruge en læbescrub i badet eller tage et vådt håndklæde og forsigtigt skrubbe dine læber med det. Når du har skrubbet alle de døde hudceller væk, er det en god ide at anvende en læbepomade uden farve. Min absolut yndlings læbepomade er fra EOS. 99% lavet af naturlige ingredienser. Den fugter dagen lang og dufter oven i købet super godt! 


Trin 2 

Tag en lipliner og start med at tegne fra amorbuen. Amorbuen finder du lige under din næse. Dernæst tegner du fra yderkrogen af læberne og tegner forsigtigt opad. Farv gerne lidt ind til midten af læberne. Blyantens kraftige farve vil sørge for at dine læber holder længere i løbet af aftenen. 


Trin 3 

Udfyld forsigtigt dine læber med læbestiften. 

Tip: Hvis du ønsker et mere præcist kant skal du bruge en syntetisk læbepensel.  


Trin 4

Tag en syntetisk concealer pensel og påfør et tyndt lag concealer rundt om læberne. Dette vil give dig et flot kant. 


Trin 5 

Slut af med en let gloss. Påfør så vidt muligt på midten af læberne. Påfører du helt ud til kanten, kan glossen komme til at tvære din lipliner ud. Den er god nok