Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
OL-deltager Anna Holm Baumeister

Kost, motion & makeup - gode råd fra OL-deltager Anna Holm Baumeister

Af Camilla Johnsen
Det kræver sin kvinde at dyrke motion. Top seje OL-deltager Anna Holm Baumeister deler her sine skønhedsrutiner med os.

Anna Holm Baumeister er klar til OL i Rio, hvor hun skal løbe marathon. Vi har sat Anna i stævne her hos Luxplus, for at få hendes bedste skønhedsråd. For selvom hun træner hårdt og intenst, følger Anna nogle skønhedsrutiner til punkt og prikke.


Anna træner to gange om dagen, hvorfor hun bader meget, og hendes hud kan derfor tørre ud: 

“Jeg udsætter min hud for meget i løbet af en dag, og jeg er derfor meget taknemmelig for at der er kommet så mange skånsomme produkter på markedet. For tiden er jeg især glad for Dr. Hauschkas milde produkter". 


Det er vigtigt for Anna at benytte produkter der er fugtgivende, både hendes renseprodukter og cremer er derfor produkter der tilfører ekstra fugt. 

“Jeg går meget op  i at pleje min hud, så den er blød og smidig. Makeup er et no-go når jeg løber, fordi huden ikke kan ånde. Derfor bruger jeg til hverdag kun mascara, men går til gengæld meget op i at bruge nogle ordentlige cremer osv”. 


Derudover er kosten en meget vigtig faktor for Anna, og hun spiser mange af de sunde fedtstoffer dagligt. I maden bruger hun for eksempel lækker koldpresset olivenolie, avocado, peanutbutter, og generelt masser af forskellige nødder. Frugt og grønt er en basal del af Annas kost: Skønhed kommer indefra, som hun siger. Et godt tip er at spise frisk fiskeolie. Det holder immunforsvaret stærkt, og huden stråler flot af de sunde omega3 fedtstoffer.

Anna har erfaret, at mælkeprodukter giver hende uren hud, hvorfor hun holder sig fra alle former for mælkeprodukter. T il gengæld spiser hun meget kød, da proteiner er vigtige for opbygning af musklerne. Når Anna forkæler sig selv, er det med et stykke lækker mørk chokolade.Anna understreger dog, at hendes bedste skønhedsråd er, at opretholde sin væskebalance, ved at drikke vand, vand og vand. Faktisk skal voksne gerne drikke 1 ½- 2 liter vand om dagen. Vand sørger for at alle organerne fungerer bedre, og du derfor præsterer bedre. Vand sørger for at få affaldsstofferne ud af kroppen, og din hud bliver mere blød, fugtig og pæn - What's not to like?


TIP: Hvis du har svært ved at drikke alt det vand du bør, kan du eventuelt komme melon, agurk, mynteblade, lime eller frosne hindbær i. Det smager himmelsk!Vi ønsker Anna al held og lykke til OL!

Den er god nok