Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Konfimationslook

Konfirmations makeup

Af beauty ekspert Camilla klarskov
Vores beauty ekspert Camilla har lavet et fint og naturligt konfirmations hår- og makeuplook. Hvis du skal konfirmeres i år, så læs med her!

Det er ikke helt til at mærke, men foråret nærmer sig, hvilket også betyder, at konfirmationssæsonen står for døren. Selvom det efterhånden er en del år siden, at jeg selv blev konfirmeret, husker jeg stadig, hvor meget jeg glædede mig til at kunne gøre lidt ekstra ud af tøj, hår og makeup. For at være sikker på, at det blev præcis, som jeg ønskede, stod jeg selv for det hele – og det endte heldigvis også med at blive superfint, fordi jeg havde forberedt mig godt på forhånd. Så hvis det i år er blevet din tur til at blive konfirmeret, og du også gerne vil stå for dit eget look, vil jeg anbefale dig at være afklaret og godt forberedt – så undgår du katastrofer eller panik på den særlige dag. 

Fortvivl dog ikke, hvis du er lidt på bar bund med, hvordan konfirmationshår og -makeup skal sidde. Jeg har lavet et bud på – og guide til – en fin konfirmationsmakeup, som du her kan lade dig inspirere af. Mine to bedste råd til dig er at holde det afdæmpet og naturligt (det bliver du glad for, når du kigger tilbage på billederne om 10 år, det lover jeg!), og at øve dig en masse på forhånd, så du ikke ender med et andet resultat, end lige det du gik efter. 

Og hav så verdens bedste konfirmation!

konfirmationslook - step-by-step guide

  1. Det er blevet den store dag, og du starter sikkert med at gøre dig klar allerede tidligt om morgenen. Det er derfor essentielt, at du bruger en primer under din makeup. Den hjælper nemlig med at forlænge makeuppens holdbarhed på huden, så den bliver siddende hele dagen. Jeg har valgt Milanis Prime Light Primer, da den både giver en flot, levende glød til din hud og samtidig har en minimerende effekt på porer. Fordel primeren over hele ansigtet og eventuelt på skuldre og bryst, hvis du vil give lidt glød til kroppen også. 
  2. Påfør foundation og concealer, hvis du bruger den slags, og sørg for at blende produkterne godt ud, så din hud stadig ser naturlig ud, eksempelvis med en Beauty Blender, der også hjælper med at presse produktet ind i huden for en bedre holdbarhed. Har din hud tendens til at fedte, vil jeg anbefale dig at bruge en transparent pudder ovenpå foundation og concealer. Den vil nemlig absorbere overskydende fedt, og dermed hjælpe med at forlænge makeuppens holdbarhed.
  3. Det er blevet tid til øjnene. Jeg synes, det er fint at fremhæve sine øjne – men uden, at det bliver for meget. Jeg bruger først en diskret, lysebrun skygge i globelinjen, og sørger for at blende den godt ud, så der ikke er nogle tydelige overgange. Dernæst påfører jeg en lys skygge med lidt shimmer på hele øjenlåget under globelinjen. For at skabe et mere mandelformet øje og få mine øjenvipper til at se tættere ud, lægger jeg en mørkebrun skygge langs vippekanten, som jeg også blender ud i den yderste krog af øjet. Jeg slutter af med at bukke min vipper let, og påfører et lag vandfast mascara – den holder nemlig vippernes svaj (og så er det praktisk, hvis man skulle blive rørt under talerne). 
  4. For at skabe lidt liv i ansigtet tilføjer jeg en smule solpudder. Jeg bruger Milanis XL Bronzer i farven Fake Tan. Den er nemlig todelt, så jeg kan bruge den mørkeste farve uden shimmer som en let contour under kindbenene og i tindingerne, og den lysere farve med shimmer på kindben og i panden. Men husk endelig at gå langsomt frem og kun påføre meget lidt af gangen! Derudover bruger jeg en smule blush på æblekinderne – jeg har her valgt en fin lyserød fra Revolution, der giver det fineste, friskeste look. Til sidst slutter jeg af med verdens bedste highlighter, nemlig Cindy Lou Manizer fra The Balm, som jeg påfører på kindben, brynsben, øjenkroge og amorbue. 
  5. Til sidst giver jeg mine læber lidt farve. Også her er det vigtigt ikke at komme for meget på. Jeg påfører derfor min rosa læbestift fra NYX (i farven Soft Femme) med en lille pensel, da det både gør påførslen mere præcis og giver et flottere, naturligt resultat. Skal den lige have en tand ekstra, kan man gå over læbestiften med en gloss efter.     
  6. Til at understrege og afslutte det naturlige look, har jeg krøllet mit hår let, og iført mig blomsterkrans fra Everneed. 


Den er god nok