Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kobber hårfarve - guide til den perfekte hårfarve

Kobber hårfarve - guide til den perfekte hårfarve

Af Camilla Svensson
Kobber hårfarve er IN! Hop med på trenden, og lær alle tips til at farve håret derhjemme, eller få hjælp til at vedligeholde din kobber hårfarve.

Drømmer du om at prøve et nyt look - enten for en længere periode eller blot for et par dage, indtil farven vaskes ud igen? Hvis du leder efter en hårfarve, som virkelig vil vende hoveder på gaden, så er det kobber hårfarve!

Rød er uden tvivl én af de hotteste farver, men kobber er den mest eftersøgte nuance af rød hårfarve! Kobber hårfarve udspringer sig fra rød hårfarve og er måske mest kendt som en orange hårfarve. Kobber hårfarve har ofte en blødere og lysere kvalitet over sig end rød hårfarve. Dermed er kobber hårfarve nemmere at bære for de fleste hudtoner end fx. den røde hårfarve. Vil du selv prøve kobber hårfarven af, så får du masser af inspiration og tips her i artiklen.

Fortab dig i udvalget af glødende kobber hårfarver

Der findes så mange smukke kobber hårfarver på markedet at det kan være svært at vælge den helt rigtige nuance. Det gode ved en kobber hårfarve er, at farven vil tilfører en naturlig glød i ansigtet grundet sine varme gyldne toner. Uanset om du vælger en gylden kobber hårfarve, en lys kobber hårfarve, en skarp orange eller en dybere rød nuance, så er en kobber hårfarve helt sikkert en trend du godt kan hoppe med på uanset din hudtone!

Hop med på bølgen: Kobber hårfarve er en trend

Der er vist ingen tvivl om at kobber hårfarven for alvor fik et boost under modeugen i Paris, da Kendall Jenner’s karakteristiske mørke lokker var farvet røde, faktisk nærmere kobber. Siden da har vi alle være obsessed! Flere store hollywoodstjerner har dermed tilsluttet sig at forvandle deres normale hårfarve til mere kobberrøde nuancer alt lige fra en mørk kobber hårfarve med dybe rødder til en lys kobber hårfarve.

Mørk kobber hårfarve

Som udgangspunkt vil en mørk kobber hårfarve klæde de fleste! Men, man siger at folk med mørke hudtoner kan klare mørkere nuancere bedre end fx. lyse hudtoner. En mørk kobber hårfarve giver liv og glød til ansigtet - og hvem vil ikke gerne det? En mørk kobber hårfarve ser alt andet end tilfældig ud, de dybe lækre toner med blank overflade får håret til at se velplejet og sundt ud.

Gode bud på mørk kobber hårfarve til hjemmebrug: L'Oréal Casting Creme Gloss 645 Ambre.

Lys kobber hårfarve

En lys kobber hårfarve vil være yderst flatterende for en lysere hudtone. De lyse farver med røde nuancer skaber en smuk kontrast mod huden. Har du lys hud, så vil en lys kobber hårfarve være med til at bringe den ungdommelig glød frem i dit ansigt ved at indbyde den samme varme og blødhed i dine lokker. 

Gode bud på lys kobber hårfarve til hjemmebrug: L'Oréal Préférence Vivid Colours 7.432 Copper.

Sådan plejer du din kobber hårfarve hjemme

Hvis du gerne vil forlænge din kobber hårfarve hjemme, er et godt sted og begynde ved hårvasken. Team op med en shampoo og balsam til farvet hår. Disse hårprodukter er designet særligt til formålet om at bevare din kobber hårfarve, så den holder længere. Hårprodukter med sulfat i vil få din flotte kobber hårfarve til at falme endnu hurtigere, så gå gerne efter en balsam og shampoo uden sulfat.

Gode bud på shampoo og balsam til farvet hår: Tigi Bed Head Colour Goddess, Redken Color Extend Magnetics.

Sådan opfrisker du din kobber hårfarve hjemme

Er din kobber hårfarve begyndt at falme, så kan du med fordel bruge en kobber farvebombe, til at opfriske farven imellem farvebehandlinger. Med en farvebombe / skyllefarve skader du ikke håret nært så meget som salonbesøg eller permanentebehandlinger. En kobber farvebombe giver håret glans og tilfører pigmenter mellem behandlingerne.

Gode bud på skyllefarver til kobber hår: Wella Professionals Color Fresh Mask Copper Glow, SOS Color & Go Color Mask Copper, Milkshake Colour Whipped Cream Copper, Revlon Professional Nutri Color Filters 400 Tangerine.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem