Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Konjac svampe i forskellige farver, afhængig af hudtype

Kæmpe nyhed! Konjac svampe

Af Luxplus
Konjac svampe? Hvad er det? Få svar på hvorfor konjac svampen har taget danskerne med storm, og se til hvilken farve svamp der passer til din hudtype.

Har du også lagt mærke til de nye Konjac rensesvampe der dukker op alle steder, men ved du ikke helt om denne nye rensedille helt er noget for dig?
Inden du kaster dig ud i selv at prøve en Konjac svamp på din ansigt, kan du her læse lidt om hvilke egenskaber Konjac svampene har og hvilken farve svamp du skal vælge til din hud.

Hvad er Konjac svampe?

Konjac svampen er kort fortalt en svamp som du kan bruge til at rense dit ansigt med. Det unikke ved svampen er at den eksfolierer bedre og mere i dybden end en normal ansigtscrub eller facewash, og du får derfor en meget mere effektiv afrensning af dit ansigt ved at bruge en Konjac svamp.

Men samtidig er det vigtigt at nævne at svampen er super mild og skånsom mod huden, og du kan selv styre hvor ”grov” din afrensning skal være, alt efter hvor hårdt du presser svampen mod huden.

Har du en sensitiv hud der ikke så godt tåler eksfoliering og ansigtssæber, kan Konjac svampen derfor være en rigtigt godt alternativ til dig. Med Konjac svampen behøver du nemlig ikke nødvendigvis også bruge et renseprodukt. Svampen renser huden helt naturligt ved blidt at skrubbe snavs og døde hudceller af hudens overflade.

MEN har du et favorit renseprodukt som du nødigt ville undvære, kan du også sagtens bruge dette sammen med din rensesvamp.

Pointen med at rense huden med en Konjac svamp, er at fjerne alle urenheder, snavs, forurening og daggammel makeup, så din hud er helt åben og klar til at tage imod de gode ingredienser fra din creme. Smører du bare creme i ansigtet, uden først at rense huden, har din creme jo ikke særlig let ved at trænge ind i huden.

Det er selvfølgelig ikke kun dit ansigt der kan få glæde af at blive renset med en svamp. De store svampe er fremstillet specielt til kroppen og ved at massere kroppen med en Konjac svamp, kan du stimulere blodgennemstrømningen og dermed påvirke huden til at danne nye hudceller.

Vigtigst af alt er Konjac svampen et naturprodukt som er 100% parfumefri, parabenefri og ikke indeholder farvestoffer, og selv den sarteste hud kan derfor være med.

Hvordan bruger man Konjac svampen?

Vi snakker om en svamp. Den skal være våd, den skal skrubbe dit ansigt og efter brug skal den tørre ud igen. Kort sagt.
Den mere detaljerede brugsanvisning til Konjac svampen kommer her:

  • Start med at gennemvæde din Konjac svamp og pres derefter vandet ud af svampen. Den skal ikke være helt tør når du bruger den, men tilpas fugtig, dog ikke så meget at den drypper.
  • Massér enten ansigt eller krop med små cirkelbevægelser. Du styrer selv hvor grundig eksfolieringen skal være, alt efter hvor hårdt du presser svampen mod huden. (Du kan også sagtens skrubbe huden rundt om øjnene. Her er det en fordel at holde svampen lidt på skrå så du bedre kan styre den.) Brug den 1-2 gange om dagen – Om morgenen inden du påfører din dagcreme og makeup, og om aftenen når du har fjernet din makeup og inden du smører en god natcreme på.
    Til kroppen kan du bruge Konjac svampen hver gang du er i bad for at få en blød og lækker hud. 
  • Når du er færdig skyller du svampen og hænger den til tørre. På selve svampen sidder der en smart lille snor så den nemt kan hænge til tørre. Når svampen tørrer ud, bliver den helt hård (bare rolig det er meningen – sådan er en natursvamp) indtil næste gang du skal bruge den, og fugter den med vand igen.

Tip: For at holde din Konjac svamp ren og få den til at holde længere, er det en god idé at overhælde den med kogende vand ca. en gang om ugen eller koge den i en gryde med vand i et par minutter.
En Konjac svamp kan holde i ca. 3 måneder hvis du behandler den rigtigt.

Hvad betyder de forskellige farver på Konjac svampene?

Hvorfor findes der 5 forskellige farver konjac svampe? Gør det nogen forskel hvilken farve svampen har? Oh yes. Konjac svampens farve angiver dens unikke funktion og det er ikke helt ligegyldigt hvilken farve du bruger. Du skal derfor vælge den Konjac svamp som kan give din hud den effekt du ønsker.
Find den rigtige Konjac svamp til din hud her:


Hvid Konjac svamp:

Den naturlige svamp til børn og voksne

Den hvide Konjac svamp er den milde variant særligt velegnet til sensitiv hud eller til børn. Den er 100% ren og naturlig og passer til alle hudtyper.
Er du i tvivl om hvilken Konjac svamp du skal vælge, kan du starte med at prøve den hvide svamp som giver en blød hud og en smuk glød.

Sort Konjac svamp:

Til fedtet og uren hud

Lider du af uren hud med tendens til akne er den sorte Konjac svamp perfekt til dig. Svampen indeholder kul fra bambus som virker antibakterielt og fjerner overskydende fedt og urenheder fra huden. Når man har en fedtet hud er det en rigtig god idé at skabe en fast renserutine, og her er Konjac svampen en super god metode til at få bugt med bumserne og sørge for at hudens porer ikke stopper til.

Lilla Konjac svamp:

Til stresset og irriteret hud

Den lilla Konjac svamp indeholder lavendel som er kendt for sin beroligende og afstressende effekt på huden. Har du problemer med hud som er generet, uren, tør og i det hele taget irriteret af vind, vejr og miljø, kan den lilla lavendel konjac svamp genoprette din huds balance, og gøre den ekstra blød.

Grøn Konjac svamp:

Ekstra antioxidanter

Den grønne Konjac svamp indeholder grøn the som er kendt for sit høje indhold af antioxidanter. Med denne svamp tilfører du således huden ekstra vitaminer og mineraler som beskytter huden, holder den hydreret og modvirker alderstegn.
Green Tea Konjac svampen er derfor rigtig god til tør hud eller hud som har taget skade af solen, da den hjælper huden til at optage og holde på fugt.

Lyserød Konjac svamp:

Til sensitiv og moden hud

Den lyserøde Konjac svamp indeholder ekstrakt fra tomat som beskytter huden mod frie radikaler og booster huden til at danne nye hudceller. Har du en hud som er blevet tør og trist at se på, kan den lyserøde udgave give dit ansigt ekstra meget glød. Indholdet af lycopene (tomatekstrakt) har også en gavnlig effekt på hudallergi og beroliger irriteret hud.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem