Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
parfumer, DKNY, Miss Dior,

Idéer til konfirmationsgaver

Af Luxplus
Vil du gerne give konfirmanden noget andet end den klassiske bunke penge? Få de bedste gaveidéer til den unge pige her.

At blive konfirmeret er en kæmpe oplevelse for en ung pige og en symbolsk overgang fra barn til voksen.

Som pige betyder det også at der nu bliver gået en del mere op i udseendet, og interessen for hudpleje, makeup og hårstyling begynder at vokse.

Derfor er det også en oplagt idé at give konfirmanden en helt særlig konfirmationsgave, en ”rigtig gave” og ikke bare en kuvert med en bundt penge. Og selvom penge sikkert står højt på konfirmandens ønskeliste, er jeg sikker på at den unge pige vil elske at blive overrasket med en lækker ny parfume, ny og spændende makeup, lækre gaveæsker eller andre eksklusive selvforkælelses produkter som lommepenge budgettet måske ikke normalt ville række til.

Her kommer mine 4 bedste bud på gode konfirmationsgaver. Du kan shoppe løs til konfirmanden eller bruge listen som inspiration til selv at finde den perfekte konfirmationsgave:


Gode parfumer og gaveæsker

At få parfume i gave er altid lækkert. Parfume er sådan en dyr luksus ting som man ikke altid selv lige kaster sig ud i at købe, så findes der noget bedre end at få en ny, skøn duft i gave?

Derfor er det selvfølgelig også oplagt at forkæle den unge konfirmand med en parfume eller måske endda en flot parfume gaveæske med parfume og bodylotion.

Der findes rigtig mange parfumer som er specielt designet og fremstillet til at passe til den unge pige, og mange piger vil især foretrække en ”ungpige-duft” fra en af de helt store superstjerner som Britney Spears, Paris Hilton, Mariah Carey, Rihanna, Beyonce eller Christina Aguilera som alle har skabt virkelig skønne dufte til deres fans.

Hvis det er parfume som konfirmanden skal have, skal du altså beslutte om du vil forkæle hende med en lækker parfume klassiker fra en af de helt store parfumebrands som Marc Jacobs, Burberry, Gucci, Dolce & Gabbana osv. Måske en parfume som du selv kender er helt vildt med, eller om hun hellere skal have en af de nyere parfumer som virkelig hitter hos de unge piger.

Klik her for at se de mest populære parfumer lige nu.

Trendy og ungdommelige makeup produkter

Makeup er, og vil altid bare være alle kvinders store passion. Uanset alder. Derfor findes der også masser af virkelig lækre makeup produkter som er oplagte at give i konfirmationsgave.

Når man når konfirmationsalderen, er det netop der man som ung pige/kvinde begynder at interessere sig for de nyeste makeup trends og får lyst til at afprøve makeup på sig selv.
Jeg vil derfor foreslå at du enten udvælger enten ét enkelt makeup produkt i den eksklusive og lidt dyrere ende som f.eks. en mascara gaveæske, en makeup palette eller et fint penselsæt, eller samler en hel beautybag med billige og sjove blandede makeup produkter fra f.eks. W7, Max Factor, Barry M, Revolution og Maybelline, så konfirmanden rigtig kan eksperimentere med sin makeup. En sådan gave er da enhver piges drøm!

Manicuresæt og neglelir

En af de helt store trends i øjeblikket som spreder sig over hele nettet, er videoer og billeder af negle med alverdens farver, mønstre, pynt og i det hele taget lir. De fleste unge piger er gået all in på at udsmykke neglene og give sig selv manicure.

Derfor er et lækkert manicuresæt, sjove neglelakker eller en neglelak gaveæske også en rigtig god konfirmationsgave som falder lige ind i den negletrend som er super hot lige nu.
Jeg har samlet et par neglelak gaveæsker nederst på siden, men du kan også se endnu flere neglelakker og manicuresæt her.

Hot hårstyling

Sidst men ikke mindst er hårstyling selvfølgelig også en af de ting som den unge teenager er begyndt at blive optaget af. Nettet bugner med teenagepiger der afprøver forskellige flettetrends og i det hele taget leger med deres hårstyling, og nogle gode hårprodukter, et godt glattejern eller måske et krøllejern til pigen med langt hår, må derfor være mit sidste bud på konfirmationsgaver der skiller sig lidt ud blandt pengekuverterne på gavebordet.

Et ret sjovt og anderledes hårstyling produkt er f.eks. glattejerns-børsten Magic Brush som er en børste der glatter håret mens man børster det. Den kunne evt. være en gaveidé til teenagepigen som bruger lang tid på at glatte sit hår.

Hvis der ikke lige var noget der passede til din konfirmand, har vi en hel side, hvor du med garanti kan finde den perfekte konfirmationsgave

Den er god nok