Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GUCCI PARFUMER

Gucci

Gucci er et af verdens mest eftertragtede modehuse, som oser af italiensk håndværk, der er kendetegnet for kvalitet og sans for detaljer. Gucci er en del af Kering Group, en verdensledende virksomhed, der specialiserer sig i luksus-, sports- og livstilsbrands.

Parfumer fra Gucci

Udover at producere tøj, er Gucci og kendt for at være et luksuriøst parfumemærke, der producerer parfumer af høj kvalitet, og dufte der holder. Du får derfor rigtig meget duft for pengene, når du køber en Gucci Eau de Parfume eller Eau de Toilette.

Gucci har en duft til enhver smag. Parfumer og duftserier fra Gucci er kendte for deres kraftige og eksklusive dufte, men også for at have parfumedufte, der passer til enhver type kvinde og mand. Prøv for eksempel den lækre duftserie Bamboo, der er fyldt med lækre blomsternoter. Eller den klassiske Gucci Rush der dufter af vanilje og er til den feminine kvinde. Eller hvad med den lækre Gucci Made to Pleasure, som er krydret og orientalsk, og passer perfekt til den maskuline mand.

Hvad enten du som kvinde leder efter en feminin og let duft, eller du som mand leder efter en kraftig og maskulin duft, vil du her finde et stort udvalg af de mest populære dufte og parfumer fra Gucci. Vi fører et kæmpe stort udvalg af både eau de parfume, eau de toilette, deodorant, deo stick osv. fra Gucci og til meget gode priser.

Du kan købe din yndlingsduft både som eau de parfume og deodorant. På denne måde kan du dufte af din yndlings Gucci parfume på hele kroppen og få den skønne duft til at holde længe.

Leder du efter en billig Gucci parfume som en gave, er der flere forskellige parfumer i gaveæske at vælge imellem. I så fald får du både parfume, showergel eller bodylotion fra Gucci.

Priserne på de mange Gucci duftserier er billige, og du kan spare mange penge på en Gucci parfume ved at købe den her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.