Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Id hårvoks

Hvilken Id voks passer til dig?

Af Luxplus
Har du kort eller halvlangt hår? Skal du bruge let hold eller super hold? Find den helt rigtige Id Hair voks til dit hår.

Man kan efterhånden ikke gå ind i en frisørsalon uden at støde på de små voks bøtter fra IdHAIR. De fem forskellige hårvoks er blevet sindssygt populære og deres friske ”bubblegum” dufte passer både til mænd og kvinder.

Men det er bestemt heller ikke uden grund at Id Hair voks er blevet Danmarks mest brugte voks. Med en Id voks får du mega meget voks for pengene og du skal ikke lade dig narre af den billige pris. Id Hair voks er nemme at style med, de holder længe og kan skylles ud igen med varmt vand.

Okay så, men hvilken Id voks skal man så vælge? Indpakningen er jo rimelig ens, så hvad er egentlig forskellen?

Herunder gennemgår vi de 5 typer, én ad gangen, så du kan finde den voks der passer bedst til dig:


IdHAIR Soft Silver – Let hold

Soft Silver er Id voksen med det letteste hold. Den er perfekt til kort hår, men også halvlangt hår som bare har brug for lidt let fiksering og kontrol. Silver Soft skal krammes ind i håret og klistrer ikke fast til hænderne. Den er nem at skylle ud med varmt vand.

IdHAIR Hard Gold – Super hold

Hard Gold er den med det sorte låg, og er en slags medium voks midt imellem Soft Silver og Extreme Titanium. Den har dog stadig et stærkt hold og passer bedst til kort hår. Med Id Hard Gold, får du en voks som holder hele dagen og som giver mulighed for at forme håret hver gang du har brug for det. Hard Gold kan også skylles ud med varmt vand.  

IdHAIR Extreme Titanium – Ekstremt hold

Extreme Titanium er den voks fra Id Hair som har det stærkeste hold. Den passer til kort hår og holder hele dagen.
Med Id Extreme Titanium kan du sætte håret præcis som du vil og den er perfekt til at give en rå og mat styling. Selv Extreme Titanium har et ekstremt hold, kan den stadig nemt skylles ud med varmt vand. 

IdHAIR Beach Gum – Voksgelé

Beach Gum, Id voksen med det orange låg, er en gelé i voksform. Den passer til alle hårlængder og er, som navnet ”beach gum” antyder, en kombination mellem en voks og en saltvandsspray som kan give dig sommerens lækre strandlook. Den giver håret medium hold og støtte og holder længe. Id Beach Gum kan skylles ud med varmt vand. 

IdHAIR Dusty Bronze – Clay voks 

Dusty Bronze er en clay voks, nogle kalder det også ler voks eller mudder voks, som giver et mat, råt og lidt støvet look. Den er til kort hår og giver et stærkt hold.
Id Dusty Bronze er lidt anderledes, mere fast i konsistensen end de andre Id hair voks, og du skal derfor bruge shampoo til at skylle den ud af håret igen.

Uanset hvilken Id Hair voks du vælger, kan du i hvert fald være sikker på at få et rigtig godt produkt til dit hår, og en hårvoks som er nem at arbejde med.

God styling!

Den er god nok