Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

IDHAIR

Besparelsen er udregnet i forhold til markedsprisen. Priserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

IDHAIR

IdHAIR
IdHair er en dansk virksomhed som i næsten 30 år har skabt revolutionerende hårprodukter til frisør branchen. IdHAIR voks og stylingprodukter er blandt de mest populære og mest solgte hårprodukter i Danmark, og findes hos de fleste professionelle frisører. Især de berømte IdHAIR voks er kendt som hårvoks der virkelig holder og som er utrolig lette at style håret med. IdHAIR voks og hårstyling var også de første på markedet til at skabe vandopløselig hår voks som gør det let at skylle voks ud af håret igen med lidt varmt vand. I den populære serie af Id voks findes flere forskellige varianter så du kan finde lige netop det styling produkt og den voks som passer bedst til dig.

Blandt IdHAIR voks finder du eksempelvis ID Voks Extreme Titanium som er en voks til kort hår som giver et ekstremt hold. Derudover kan du finde ID voks Hard Gold som ligeledes er til helt kort hår og som giver et super hold og gør det let at forme din frisure hele dagen. Der findes også Id Voks Soft Silver som er lavet til kort og halvlangt hår og giver et let hold.
Er du mere til en clay voks, kan du prøve IdHAIR voks Dusty Bronze som er en clay til kort hår som giver et stærkt hold, men samtidig et flot støvet look. Dusty Bronze fra IdHAIR skal vaskes ud med shampoo. Sidst, men ikke mindst, kan du også få hårvoks i gele form som den populære Beach Gum hårvoks fra IdHAIR som er en hår gele til alle slags hårlængder, som giver støtte til frisuren og kan give en skarp frisure som holder længe.
IdHAIR tilbyder et kæmpe sortiment af voks til kvinder og mænd. Der er en grund til at danskerne virkelig har taget IdHAIR voks til sig og voksen er blevet Danmarks mest brugte voks. Du kan stort set ikke træde ind i en professionel frisør salon uden at støde på voks fra IdHAIR. Prøv dig frem til din favorit idHAIR voks til en super skarp pris her på siden.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK