Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Tandblegningspen

Hvide tænder med Teeth Whitening Pen

Af Camilla Vingaard
Vores blogger har testet et af vores bedstsælgende produkter - Teeth Whitening pennen, som kan give dig et hvidt smil - nemt, hurtigt og billigt!

Er hvide tænder ikke det vi alle drømmer om? Det flotte Colgate smil med skinnende hvide tænder, der næsten kan blænde dem der står dig nærmest. Du ved, det perfekte selfie smil! Men hvis man har den mindste hang til at drikke kaffe, the, vin eller andet flydende, der farver tænderne, så kan det være en udfordring, at få hvide tænder. Jeg kender faktisk ikke en eneste, der på min alder (tyverne) har hvide tænder fra naturens side. For livet vil det bare anderledes. Heldigvis findes der en nem og billig løsning på det problem. Med Teeth Whitening Pen og Colgate max white tandpasta, kan du selv gøre noget ved det!


Tandblegningspen

Denne lille pen, der er en livsredder, som: 

  • Du kan altid have den med i tasken.
  • Er nem at bruge.
  • Har en gennemsigtig konsistens, så ingen kan se hvornår du har brugt den. 


Sådan bruger du Tandblegningspennen 

  1. Sørg altid for at have børstet tænder, og have brugt tandtråd inden du går i gang med behandlingen.
  2. Dine tænder skal være så tørre som muligt, inden du pensler dine tænder.
  3. Skru på den roterende bund, indtil du kan se gelen komme op i penslen. 
  4. Smil bredt, og sørg for at dine læber ikke rør dine tænder. 
  5. Smør et tyndt lag på alle overflader af tænderne i over- og undermund.
  6. Smil fortsat bredt i 45 sekunder. 


Når du har brugt gelen, må du ikke spise eller drikke i den efterfølgende time. Jeg bruger tandblegningspennen inden jeg går i seng. Det kan være anstrengende at smile bredt i så lang tid, og jeg har haft problemer med produceringen af savl når jeg går i gang med undermunden. Det kan ikke lade sig gøre, at holde munden helt tør under behandlingen!


Hvor hurtigt kan du forvente resultater? 

Det er faktisk meget individuelt. For det kommer også an på, hvordan du og dine tænder tager imod det aktive stof i gelen. Pakken anbefaler at bruge pennen intensivt (3 – 4 gange om ugen) de første to uger, og herefter bruge den ca. 2 gange om ugen. Det afhænger dog af, hvordan dine tænder tager imod det aktive stof i gelen, og hvordan dit udgangspunkt er. 

Du bør dog som minimum kunne se en lille nuance forskel. 


Er det skadeligt for tænderne? 

Både ja og nej. Tandblegning og kemisk behandling af tænderne, er ikke det bedste du kan udsætte dine tænder for. Men når det er sagt, så er indholdet af det aktive stof ret lavt i en tandblegningspen. Derfor skal du ikke frygte, at emaljen ætser eller at dine tænder tager skade af det. Det er en af de mildere former for tandblegning, du selv kan bruge. Hvis du følger anvisningerne, bør du være safe and good to go!

Hvis du skal have hvide tænder til sommer, så skal du starte nu! Jeg har brugt tandblegningspennen, sammen med Colgate tandpasta, i 14 dage nu. Jeg kan se at mine tænder er blevet en nuance hvidere, men det er ikke noget min omverden kan se (ikke endnu). Jeg tror på, at om 14 dage – 3 uger, så kan jeg se en betydelig forskel! Den er god nok