Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Tea Tree produkter

Tea Tree oil - det plejende vidundermiddel!

Af blogger Camilla Vingaard
Tea Tree oil er især kendt for at virke effektivt mod bumser og ren hud. Men faktisk kan Tea Tree oil mere end det - læs med her!

Tea Tree er et brand der laver produkter til hår og hud med den plejende tea tree olie. Det rygtes at tea tree olie er super effektiv mod uren hud og hudproblemer generelt. Så naturligvis bliver min nysgerrighed vækket, da det altid har været et af mine store issues ved mig selv. Uren hud! 


Tea Tree produkter

Som en del af min faste aftenrutine, renser jeg altid mit ansigt. Og i den forbindelse er jeg er jeg ret vild med Tea tree cleansing wipes. I starten skulle jeg lige vænne mig til den lidt kraftige lugt af mint, især fordi jeg normalt bruger cleansing wipes fra neutral – som jo ikke lugter af noget overhovedet! Alligevel har jeg ikke noget imod at servietterne har en duft, det er ret forfriskende. Jeg bruger primært renseservietter til at fjerne min makeup.

Men det er ikke kun til ansigtet, du kan få gavn af de gode olier. Vil du forkæle huden, er deres Tea Tree foot pack det perfekte sted at starte! 

Det ligner mest af alt en sok, men når du tager den på – er det som et lille stykke af himlen… for dine fødder! Du skal bare stikke fødderne ned, og slappe af i 20 minutter. Når du tager fødderne ud igen, er de lidt fugtige – så lad det resterende produkt tørre ind! Voila. Du har nu silkebløde fødder. Det er især noget jeg nyder om fredagen, efter en lang uge – så ryger fødder med sokker op i sofaen (med et håndklæde under) – og så er jeg klar til X-factor! Billig hårpleje med Tea Tree Oil

Jeg må også lige runde deres shampoo og balsam. I forhold til de to andre produkter jeg prøvet fra Tea Tree, er jeg altså langt fra lige så imponeret af deres hårprodukter. Jeg oplevede ikke et vildt gennemfugtet hår, og det blev heller ikke særlig medgørligt. Produkterne dufter meget kraftigt af mint, og er man til det – så er det en fantastisk duft. Personligt synes jeg det var lidt for meget. Dog vil jeg sige, at til prisen er det nogle rigtig gode produkter! Skulle jeg vælge en favorit, ville det nok blive shampooen. Mit hår var længere om at blive fedtet nede ved rødderne, og her tænker jeg afgjort at det har noget med shampooen at gøre… for normalt har jeg fedtet hår efter 24 timer, og her gik der altså hele 48 timer før jeg fik fedtet hår! Det var et kæmpe plus!! 


Ren Tea Tree oil

Som sædvanlig har jeg gemt det bedste til sidst! Nemlig den lille flaske, med 100% Tea Tree olie i. Det er faktisk lidt af et vidundermiddel. Det har en anti-bakteriel effekt. Hvis du for eksempel putter et par dråber i din shampoo, hjælper det med at fjerne bakterier i hovedbunden. Du kan duppe lidt på en bums, og det vil virke anti-bakterielt og hjælpe med at nedbryde bumsen. Har du lus? Eller har dit barn lus? Det kan olien også hjælpe med at bekæmpe! 

Du skal dog være opmærksom på, at Tea tree olien aldrig må bruges ufortyndet på huden. Det er en stærk æterisk olie, og din hud kan derfor godt reagerer på olien, hvis du ikke blander den op med for eksempel en dagscreme, shampoo eller lignende. Den er god nok